2777
2789
عنوان

چطوری مردا انقدر به ما حس ناکافی بودن میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1108 بازدید | 85 پست

تا گیر نگردی بیشتر فرار کن ...قبلش راجع به اختلال خودشیفته و دوقطبی  بخون حتما ....بیماری های روانی علامت نداره و طرف ممکنه اوایل خودشو مودب و باشخصیت نشون بده همینکه رفتارهای سمی دیدین برین با یه متخصص و مشاور حرفه ای مشورت کنین تو دام و تله افراد بیمار روانی نیفتین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم دوران اشنایی براین هست که طرف مقابلتوبشناسی وبیبنی وانتخاب کنی وقتی میبینی حالت باهاش خوش نیست یک عمرخودتوبدبخت نکن.چشماتوبازکن  وبامنطقت بروجلوتاخدانکرده بعداکاسه چه کنم چه کنم دستت نگیری

دقیقا منم از نظر پول وخانواده وسواد از اون بالاترم... ولی یه جوری بهم حس ناکافی بودن میده... که بعضی وقت ها از خودم متنفر میشم

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

یکم بیشتر از رفتاراش بگو چند تا مثال بزن که خدایی نکرده قضاوتش نکرده باشم بعد بهت بگم درست کنی رابطه ...

اولش که آشنا شده بودیم خیلی اهمیت میداد هیچ شبی بدون شب بخیر نداشتیم یا اگه شرایطی پیش میومد که یه روز حرف نمیزدیم زنگ و پیام و فلان و بهمان...

کم کم منم ازش خوشم اومد علاقه نشون دادم بهش

و یهو سرد شد کم حرف شد رفت توی خودش

آنلاین بود سین نمیکرد، بی محلی

دوباره نمیدونم چیشد اخلاقش برگشت! کادو میخرید

خیلی باهام حرف می‌زد به جزئیات توجه می‌کرد

حتی یه انگشتر اون اوایل بهم کادو داد گفت وقتی میخریدمش چند سال پیش گفتم اینو میدم به دختر مورد علاقه م

ولی حالا یک ماهه که دوباره ایگنور کردن هاش شروع شده

من همه ش باید پیام بدم پیگیرش‌ باشم

وقتی بهش میگم تو دلت تنگ نمیشه؟ فقط شرمنده شرمنده

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
من یهویی کات کردم تیکه تیکه نکندم از طرف چون تو رابطه بودم اصلا متوجه نبودم این بشر داره با چیکار می ...

دقیقا منم همینم میدونم داره بی محلی میکنه و داره بهش ریسپکت بد میده اما میگم ثنا آروم باش الان یه مشکلی داره

حل که بشه دوباره به روال سابق برمی‌گردید

یعتی باید کم کم جدا بشم...

عزیزم دوران اشنایی براین هست که طرف مقابلتوبشناسی وبیبنی وانتخاب کنی وقتی میبینی حالت باهاش خوش نیست ...

دورانِ آشنایی بدون احساسات.

وقتی آدم درگیر احساسات میشه کندن و جدا شدن براش سخته

خیلی جدی من ساعتها گریه میکنم

امتحانام شروع شده و به جای درس خوندن فقط دارم اورثینک میکنم

ولی میدونم که نباید بمونم

تا گیر نگردی بیشتر فرار کن ...قبلش راجع به اختلال خودشیفته و دوقطبی بخون حتما ....بیماری های روانی ...

ایشون خودشیفته‌ست و من مهرطلب برای همین من اوایل براش جذابیت داشتم و روحیه خودشیفته‌ش رو ارضا میکردم 

من میدونم داره چه اتفاقی میوفته فقط باید خودمو بکشم بیرون...

مادرم به شدت مخالفناما پدرم هنوز مطلع نیستن، دوست و فامیل مشترک هم زیاد داریم اونا هم میگن نه...

تروخدا به حرف مامانت گوش 

اگه مسائل  عاطفی درگیر شدی ونتونستی کات کنی

حتمن از روانشناس عاقل کمک بگیر

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘

عزیزم چرا به زور میخوای بچسبی به یه نفر؟اولا که سنت خیلی کمه هنوز 4 تا تجربه نداشتی همین که میخوای یکی به زور دوست داشته باشه به دلیل نداشتن تجربه و خام بودنته . ول کن عزت نفس داشته باش الان اون اقا به شما حس ناکافی بودن نداده شما داری خودتو تحقیر میکنی