2777
2789
عنوان

من با این حجم از بی تمرکزی چجور امتحان بدمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 37 پست
والا من میخوام مصرف کنم،اما نمیزارن

مجبورشون کن باهم برین پزشک و روان‌شناس 

چون برات دردسر میشه

من توی اون تایم فهمیدم که راحت اگه درسا برای بعضی بچه ها کمی گیج کنندس برای من ۱۰ برابره چون تمرکزم هم نداشتم

چون به کنکورم میرسی نمیتونی همینجوری اجازه بدی پیش بره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مجبورشون کن باهم برین پزشک و روان‌شناس چون برات دردسر میشهمن توی اون تایم فهمیدم که راحت اگه درسا بر ...

دقیقا مشکل منم همینه،اما نمیبرن بخدا

همه مدیر و مشاور و دبیرا و کل کادر مدرسه دست به کار ضدن اینا رو راضی کنن،آخرم راضی نشدن😂💔 

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
ممنونانسانی😂

عجببب به سلامتی 😂😂

پس ریاضیتون آماره 

والا بچه های انسانی پارسال میگفتن ریاضیمون آسونه به نظر منم حجمش کم بود قشنگ میشد جمعش کنی ریاضی مارو ببینی وحشت میکنی😂😂

اهل نصیحت نیستم یا بگم وایی ما بدبختیم شما خوشبخت خیلی پیرزنیه این حرفا کلی گفتم نسبت به بقیه درساتون راحت تره چون تحصصی نیست پس استرس نداشته باش 

علوم فنون انسانیا و منطق رو من دیده بودم اصن متنفر شدم از این رشته

عجببب به سلامتی 😂😂پس ریاضیتون آماره والا بچه های انسانی پارسال میگفتن ریاضیمون آسونه به نظر منم حج ...

آره نمیگم سخته،نیکم من تمرکزشو ندارم🥲

ولی عبوم فنون و منطقو دوسشون دارم،اما خیلی سختن

دیگه هیچی واسم مهم نیس...
آره نمیگم سخته،نیکم من تمرکزشو ندارم🥲ولی عبوم فنون و منطقو دوسشون دارم،اما خیلی سختن

اوکیه باز موفق یاشی

یه مورد دیگه ام بگم 

ما هایی که ADHD داریم متوجه شدم اینا بخاطر مشکلات بد ریشه ای پیش میاد یا ژنتیکیه یا مشکلات زیادی که تو زندگیمون هست که باعث تشدیدش میشه قطعا زندگی سختی داشتی و داری درک میکنم 

سنمون سن خیلی بدیه تازه تراما های بچه گیمون و نوجوونیمون هی میاد باهم قاطی میشن