2777
2789
عنوان

چطوری مردا انقدر به ما حس ناکافی بودن میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 85 پست
خواهشا خواهشا اینکارو نکن،همه چیز دوست داشتن نیستداروساز و جوشکار :)؟ میدونید این ادم چندسال دیگه چه ...

میدونه که آدم من نیست نمیدونم چطور ولش کنم

یه چیزی وسط قلبم هست هی میگه برو پیام بده برو کادو بخر برو دوستش داشته باش نمیدونم چطور دهن قلبمو ببندم

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی میبینم بقیه دخترایی که تنها امتیازشون‌ جذاب و زیبا بودنه و نه اخلاق درستی دارن نه هیچ پوئن مثبت ...

ببین من همچین ادمی تو زندگیم داشتم کاری با روانت میکنن تا یه سال بعد کات طول میکشه خودتو جمع کنی

انقدر تورو کوچیک و خودشونو بولد میکنن که تو در نهایت باورت میشه دقیقا همینطوریه اکثر پسرایی که اینکارو میکنن پسرایین که نه قیافه دارن نه اخلاق نه موقعیت درست حسابی و همه اینا باعث میشه عزت نفس نداشته باشن و با کوبیدن تو سعی میکنن عزت نفس نداشتشونو ترمیم کنن و در نهایت عزت نفس تورو ازت میگیرن

میدونه که آدم من نیست نمیدونم چطور ولش کنمیه چیزی وسط قلبم هست هی میگه برو پیام بده برو کادو بخر برو ...

برید پیش تراپیست و من واقعا بهت حق میدم نمیخوام بگم راحته به هرحال دوستش داری سخته،اما شیش ماه گریه زاری کردن بهتر از جدا شدن با دوتا بچست و یه عمر بدبختی..نکن لطفا

شما سنت هنوز کمهقدر خودتو بدونشما تحصیلکرده ای سطح فکرت قطعا مثل اون نیستموردهای بهتری خواهی داشتالل ...

مادرم به شدت مخالفن

اما پدرم هنوز مطلع نیستن، دوست و فامیل مشترک هم زیاد داریم اونا هم میگن نه...

عزیز سرد و گرم شدن خصلت ذاتی انسان ه، اگر شما مدام سردی یا گرم باید خودتو دکتر نشون بدی...

شما کلا دوست داری مشکل روانی بودن رو عادی جلوه بدی مثل اینکه یچیزی هست به اسم ثبات داشتن و توانایی کنترل احساسات که این دوتا باعث میشه وقتی شما وارد رابطه میشی با احساسات خودت روراست باشی و بتونی احساسات و رابطتو باهم هندل کنی اگه یه روز رو مودی طرفو میبری بالا فرداش رو مود نیست طرفو ادم حساب نمیکنی این مشکل توعه

ببین من همچین ادمی تو زندگیم داشتم کاری با روانت میکنن تا یه سال بعد کات طول میکشه خودتو جمع کنیانقد ...

شگردشون‌ خیلی بامزه‌ست و روی آدمی مثل من که مستعد طرحواره رهاشدگیه واقعا جواب میده 

آم میتونم تجربه ت رو در مورد مووآن کردن از اون آدم بدونم؟

چون آدم در طول رابطه میفهمه که داره خورد میشه اما نمیدونه چطور جلوی این طوفان رو بگیره 

احساساتی شدی؟ دوسش داری؟

اوهوم. میگم که گاهی اونقدر خوبه که فکر میکنم هیچ مردی از اون مهربون تر نیست.

یه کارایی میکنه که الله الله

شگردشون‌ خیلی بامزه‌ست و روی آدمی مثل من که مستعد طرحواره رهاشدگیه واقعا جواب میده آم میتونم تجربه ت ...

من یهویی کات کردم تیکه تیکه نکندم از طرف چون تو رابطه بودم اصلا متوجه نبودم این بشر داره با چیکار میکنه انگار چشمم رو تمام کارای بدش و خصوصیات بدش بسته شده بود میفهمیدم این رفتارش اشتباهه ها ولی همش خودمو توجیه میکردم که نه مشکل داره اینطوری رفتار کرد نه فلان جاش درد میکنه سگ محلم کرد اوایل کاتم حالم خیلییییی بد بود طوری که شب و روز گریه میکردم بعد که یکم از اون وابستگیه کم شد و حالم بهتر شد تازه رفتاراش مثل روز برام روشن شد