2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6008 بازدید | 199 پست
چقد شماها روشن فکرین اها ادم بد ندارید تو زندگیتون وگرنه درک میکردین چیو حلال کنه چیو ببخشه؟؟ این د ...

اصلا فهمیدی چی گفتی

حالت خوبه

من گفتم حلال کن

گفتم الان باید کنار همسرت باشی بهش دلداری بدی

یا بخاطر همسرت گوشی دست نگیری حالا قرآن نمی‌خونی نخون

آدم تو این شرایط خانمانه رفتار می‌کنه مودب میشینه نه تاپیک بزنی بخندی چت کنی

چرا آدم بد داشتم

برو پیام های قبلی من بخون ک از بدی مادر شوهرم گفتم و گفتم هرگز حلال نمیکنم

اما بخاطر همسرم کنارش هستم

نه تو سخت ترین شرایط ولش کنم گوشی دست بگیرم 

مگه مراسم ختم هستاصولاً تو این شرایط پسر دختر کنار مادر هستن مگه عروسی زن و مرد درست کردینلوس بازی چ ...

بابا من میگم این تا ده دقیقه دیگه کارش تموم میشه زنگ میزنن مهمون ها بیان و شلوغ میشه،من تو خونه یک جای خوبی گیرم بیاد بشینم و تکیه بدم که کمرم درد نگیره،هر کی خواست بیاد تسلیت بگه بهم بیاد که جام رو نگیرن و راحت باشم،روبوسی هم نمیکنم میگم ویروس پرندگان دارم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم شما چقدر پیگیری! متوجه شدم چند نفر توضیح دادن،من به شما هم گفتن اوکیمنم گفتم بعضی گناهارو..عجب ...

پیگیر چی

توضیح گذاشتم ک بدونی چقدر حق الناس بده 

چون راحت گفتی بخشیده میشه

پیگیر چیتوضیح گذاشتم ک بدونی چقدر حق الناس بده چون راحت گفتی بخشیده میشه

مرسی 

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

بله دیگه جهش یافته هستند مگر اطلاع ندارید ،چطور زلزله رو زودتر متوجه میشن حتی

زلزله چه ربطی به شنیدن صدا داره؟؟!

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

بابا من میگم این تا ده دقیقه دیگه کارش تموم میشه زنگ میزنن مهمون ها بیان و شلوغ میشه،من تو خونه یک ج ...

خخخخخخ

بابا خیلی خوبی

یا من خیلی خنگ

چون تو این شرایط من با جاری ها میریم چای و حلوا بزاریم از مهمون ها پذیرایی کنیم

نه اینکه به فکر جای خوب باشیم

واقعا خیلی باحالی اسی

وقتی بدونی قراره زودتر زلزله بیاد صدای ارواح رو هم می‌شنوی واقعا اینارو نمی‌دونید ،این همه چشم برزخی ...

شما از نظر علمی توضیخ بده به من، اینکه صرفا‌وقوع  زلزله رو زودتر متوجه میشن چه ربطی به شنیدن فرکانس های صدا داره؟

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

ایکاش وقتی بهت بد کرد درجا جواب بدیشو میدادی تا اینجوری درباره مرگ یک انسان مسخره بازی درنیاری،ادعای ...

واقعا مذهبیا چرا اینجوری هستن شما آدم خوب مذهبی دیدی رعایت کنه و واقعا سمت خدا باشه،من که هر چی دیدم همش ادا بود