2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6008 بازدید | 199 پست
اصلا فهمیدی چی گفتیحالت خوبهمن گفتم حلال کنگفتم الان باید کنار همسرت باشی بهش دلداری بدییا بخاطر همس ...

اره فهمیدم منظورم کلی بود ن فقط شما دیدم دارین نصحیت میکنید فلان کن..  عصابم خورد شد 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

واقعا مذهبیا چرا اینجوری هستن شما آدم خوب مذهبی دیدی رعایت کنه و واقعا سمت خدا باشه،من که هر چی دیدم ...

اونا با نماز و اعمالی ک انجام میدن فکر میکنن یه پله مونده تا امام بشن،واسه همین بقیه بد و نجسن،اونا خوبن....فقط ازشون فرار میکنم من

Nop

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا با نماز و اعمالی ک انجام میدن فکر میکنن یه پله مونده تا امام بشن،واسه همین بقیه بد و نجسن،اونا ...

عجب نکته ای رو اشاره کردی دقیقا همینه عزیز 😂تنها راهش اینه فرار کنیم ازشون ؟خیلی هم علاقه دارن جلو بقیه داد بزنن مذهبی هستیم

عجب نکته ای رو اشاره کردی دقیقا همینه عزیز 😂تنها راهش اینه فرار کنیم ازشون ؟خیلی هم علاقه دارن جلو ...

آخه من از بحث خسته میشم،اطلاعاتم برای بحث خوبه ولی واقعا گاهی حس میکنم اصلا به من چه بذار تو افکار و عقاید خودش غرق بشه،و دیگه همکلامشون نمیشم،توی آشناها زباد داریم،منم ازشون دوری میکنم

Nop
اره فهمیدم منظورم کلی بود ن فقط شما دیدم دارین نصحیت میکنید فلان کن.. عصابم خورد شد

ببین من خودم بخاطر همسرم تو این شرایط میرم بغلش میرم ارومش کنم کمک کنم برای پذیرایی و تا چهل روز برم باهاش سرخاک

گریه کرد درکش کنم و....

چون مرگ پدر مادر سخت ترین درد هست

همسرم تو یادش میمونه رفتار من

حالا فکر کن من برم تو گوشی خونه همسایه و ...‌ همسرم چقدر نسبت بهم سرد میشه چقدر دلش می‌شکنه

خودم جر نمی‌دم تو پذیرایی و گریه اما تا حدی کمک میدم

ولی حلال هم نمیکنم اما جلو همسرم هم بد خانوادش نمیگم

ببین من دارم بهترین راه میگم به اسی

برای تاپیک زدن هم وقت زیاد مثلا بزار بعد هفتم ک همسرت رفت سرکار بیا هزار تا در این موارد و... تاپیک بزن

بعد من چه نضبحتی کردم ک به ضرر اسی و زندگیش باشه عصبی شدین

ببین من خودم بخاطر همسرم تو این شرایط میرم بغلش میرم ارومش کنم کمک کنم برای پذیرایی و تا چهل روز برم ...

ببخش من فک کردم شما هم گفتی حلال کن و فلان کن بذار روحش در ارامش باشه 

ببین من خودم بخاطر همسرم تو این شرایط میرم بغلش میرم ارومش کنم کمک کنم برای پذیرایی و تا چهل روز برم ...

وقت تاپیک زدن الان هست چون الان قراره اون از دنیا بره ،مهمون ها هم اکثرا برای شام میان و سر اینکه نوشابه کی زرد باشه کی سیاه دعوا می‌کنند ،مهمون کیلو چند اونم آدمهای الان که صورتت رو برمیگردونی کلی حرف پست سرت میزنند ،شما خیلی مهمونا رو بزرگ کردی

ببخش من فک کردم شما هم گفتی حلال کن و فلان کن بذار روحش در ارامش باشه

خواهش بابا

من اصلا ناراحت نشدم

فقط هنگ کردم یک دفعه

نه حلال یک چیز به خود اسی مربوط نه من 

شما هم بد حرف زدم ببخش

هی رعد و برق میزنه پسرم می‌ترسه عصبی شدم از ترسش 

هی میگم نترس هی میگه میترسم

وقت تاپیک زدن الان هست چون الان قراره اون از دنیا بره ،مهمون ها هم اکثرا برای شام میان و سر اینکه نو ...

الان بهتر کنار همسرش باشه و بقیه

مهمون بزرگ کردم یا نه چه ربطی به رفتار اسی داره

شما تو این شرایط باشی ...خدا اون روز نیار.... بعد همسرت تو گوشی باشه چه حس بدی بهت دست میده

همین الان با همسرت دعوا کنی شب نیاد کنارت تاپیک میزنی همسرم جای خواب عوض کرد و ..... بعد تو این شرایط آدم میاد تاپیک بزنه

نوشابه هم یک رنگ بخر دعوا نشه سر رنگ

و این بیشعوری مهمون تو حالت عذاداری و گریه میزبان سر رنگ نوشابه بحث کنه

خواهش بابامن اصلا ناراحت نشدمفقط هنگ کردم یک دفعهنه حلال یک چیز به خود اسی مربوط نه من شما هم بد حرف ...

خدا حفظش کنه برات عزیزم 

هممینقدربگم که شغل شوهرمودروغ گفت وبادروغ اومدن جلو ومن به شرایط دروغینشون بله دادم وبعدازعقددنیاروس ...

وای عجب بیشعوری بوده که همچین دروغی گفته بهت خدا نگذره ازشون وگرنه تو هیچوقت بهش جواب نمی‌دادی