2777
2789
عنوان

مادر شوهرم تو حالت احتضار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 6008 بازدید | 199 پست
نه بابا..‌ آدم دیگه نباید تا این حد کینه ای باشه. گاهی بهش میگم چ دل سنگ بودی ها میخنده میگه نه تو د ...

کینه ای نبوده فقط خاسته اون عذابایی ک بهش داده به خودشونم بدن 

نورِ زندگیِ تاریکِ مَنی یارَبّ:) ❤✨ میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربونم؟! ♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد شماها روشن فکرین اها ادم بد ندارید تو زندگیتون وگرنه درک میکردین چیو حلال کنه چیو ببخشه؟؟ این د ...

انشالله ک انقد کوله بارتون پر باشه ک همینطور بشه 

ولی کینه ای بودن جلوی خیلی از کارهای نیک رو میگیره 

منم پدرشوهرموحلال نمیکنم چون بدبختم کرده.الانم درحال گیم اوورشدنه.امیدوارم مثل سگ جون بده.فقط خداانت ...

انشالله تو دریا غرق بشه چون میگن مرگ بدی داری ،به نظرم حقش هست چون تو رو هم گیم آورر کرده

میفهمم انسانهاازهرحیوان وجن وموجودات شیطانی میتونن بدترباشنوقتهایی که ماکافی هستیم وبهمون حس ناکافی ...

خیییلی دلش سیاه بود .. خیلی!!!     

همش دنبال سحر و طلسم...    چه چیز ها از تو خونه ما پیدا نشد!!!    سال ها افسرده شده بودم... ترس عجیبی ریخته بود تو دلم با کارهاش...     نمیتونم ببخشمش.. 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.

استارتر چرا ی جوری هستی! انگار از اون مذهبی نماها ک تو تلوزیون می‌بینیم.....نشستی بالاسر آدم رو ب موت هره و کره و تاپیک زدن!

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
بخون خوب شک داری

عزیزم شما چقدر پیگیری! متوجه شدم 

چند نفر توضیح دادن،من به شما هم گفتن اوکی

منم گفتم بعضی گناهارو..عجبااا

خداوند هیچ کس را، جز به اندازه تواناییش، تکلیف نمی‌کند..(اگه جایی دیدی پستمو پاک کردم،بدون حوصله بحث ندارم)

اون رفته قسمت مردانه،من جای زنان هستم ،حوصله بغل و لوس بازی ندارم میترسم ویروس پرندگان داشته باشند ب ...

مگه مراسم ختم هست

اصولاً تو این شرایط پسر دختر کنار مادر هستن 

مگه عروسی زن و مرد درست کردین

لوس بازی چیه مرگ مادر بدترین درد 

شما دوستش نداری همسرت عاشقش هست پس بهتر همسرت بغل کنی آروم کنی

نگران مریض شدنی ؟اونم از همسر

یعنی در حالت عادی همسرت بغل و بوس نمیکنی

فقط اونا که کامنت میذارن و بحث میکنن

ایسگا کرده،😂😂😂

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله
😂😂😂😂😂😂احتمال قوی از همونام،روزگار خرابم کرد اینجوری نبودم بخدا

من درکت میکنم.   از طرفی میخوای تموم شه بره... از طرفی خوف لحظه مرگ و فکر بهش دلت رو فشرده میکنه، همه کاراش جلو چشمت میاد ... کارای و گریه های اطرافیانش به چشمت نمیاد انگار داری فیلم میبینی..  بازم بگم یا کافیه؟

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
فقط اونا که کامنت میذارن و بحث میکننایسگا کرده،😂😂😂

نه دلش داره خنک میشه، نمیتونه بروز بده پیش همسرش، اومده اینجا