2777
2789
عنوان

از بین رفتن علائم پری

26 بازدید | 5 پست

دوستان من اقدامم سیکلام بین ۲۶تا ۲۸متغیره دیروز میشد ۲۶سیکلم که دیروز درد پری داشتم دیشبم همینجور خیلی شدید گفتم نهایت تا فردا صب پری میاد صب پاشدم چیزی نبود درد پریم کامل از بین رفته حساسیت سینه هامم که چند روزه داشتم کلا از بین رفته فقط عذر میخوام ترشح سفید کشدار دارم این یعنی چی ؟!البته بی بی سه روز پیش گذاشتم منفی بود فقط یه خط ک دو طرفش فقط صورتی بود بعد خشک شدن انداخته ک معتبر نیست ..

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اینجور بودم بعدش پرسود میشدم چند وقته اقدامی؟

ماه اول بود من سر پسرمم حتی باردار شدم علائم پریو تا یه هفته داشتم برا پریودامم این شکلی نبود فقط اگ پری میشدم علائمم روز دوم از بین میرفت ..

ماه اول بود من سر پسرمم حتی باردار شدم علائم پریو تا یه هفته داشتم برا پریودامم این شکلی نبود فقط اگ ...

اوو تازس پس 

برا هر ادمی یا هر بارداری فرق داره یکی میبینی میگه اون ماه باردار شدم کلا ترشحاتم خشک شده بود هیچ دردی نداشتم یکی مثل شما  بیخیال باش