2777
2789

بنظرتون برم یا نه

رفتم چقدر بمونم

خواهرم اینا دو روز میمونن تا مراسم تموم شه

شوهرم میگه مریضی جدید اومده نرو میری هم کمی بشین و بیا(ولی هر هفته مارو میبره خونه خانواده و فامیل خودش ک کلی بچه دارن و همیشه کوچه ن)

بنظرتون چکار کنم 

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای مراسم برو و برگرد زود 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

برو تسلیت بگو بیا

من توی مراسم یکی از اقوام نزدیک خیلی بی عقلی کردم به خاطر بارداری نرفتم الان هم پشیمونم یادش میفتم

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  

روزاول عزابرو یه تسلیت و فاتحه..بعدم به بچه های عموت بگو من بچه کوچیک دارم شایدنتونم بیام ..دیگه حتما درکت میکنن..الانم ویروس جدیداومده ..هواها سرده ..خدانکرده مریض بشین یا بچه ت مریض شه حالا حالاها خوب نمیشه.

تورو به اون خدایی که میپرستی نرو تورو قران نرو زبونم لاااال خدای نکرده این ویروسو بچت بگیره میخوای ...

ویروسه خونه فامیلای شوهرم نیست ؟!

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا