2777
2789
منم برام مهم نیست رد بشین یا رد نشین فقط اجازه نمیدم تهمت بزنین.ایشالا جوابشو بگیرین

می‌شه تهمتی که بهتون وارد کردم رو نشونم بدین، ببینم اگر حرف اشتباهی زدم؛ حرفم رو پس بگیرم و عذرخواهی کنم؟!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
من نمیبخشم به هیچ عنوانمن عاشق امام حسین و اهل بیتم واقعا اشکم داره میاد

نه عزیزم ناراحت نشین شما اینطور نیستین ولی اینقدر تو این سایت بعضیا به آدمای مذهبی توهین کردن که این سوتفاهم پیش اومده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جالبه که حضرت ام‌کلثوم، نوه‌ی پیامبر اسلام، فرزند علی بن ابی طالب رو نمی‌شناسید اما ابن مرجانه رو م ...

چون هزار بار تو سریال مختار دیدیم😐😂

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

شآید ایشون چنین منظوری نداشتن سوتفاهم شده باشه

می‌گن من به ایشون تهمت زدم و از من نمی‌گذرند.

خودم متوجه تهمتی به ایشون نشدم.

سعی‌ام بر اینه که نظر افراد رو مد نظر قرار بدم و کاری به اینکه طرف کیه نداشته باشم.

برای همین برام عجیبه. 

و  بدی مجازی اینه  معلوم نیست چی حقیقت داشته باشه!

خود ابراز ناراحتی، گلایه و... هم ممکنه ساختگی باشه یا برعکس کاملا حقیقی باشه.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
چقد اطلاعات عمومی بعضیا پایینه 😐😐

من که سر کلاس مدرسه گوش نمی‌کردم درسم نمیخوندم بعد اونم سعی نکردم اطلاعات جمع کنم مگه چیه😕 بیاین دو دستی ببرینمون جهنم تا خیالتون راحت بشه

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر ناز مامان💖🍼

چون هزار بار تو سریال مختار دیدیم😐😂

در هر صورت اوضاع آگاهی اعتقادی مردم خیلی خیلی افتضاحه‌! 

خیلی‌ها تو شصت سالگی حج می‌رن تازه معلوم می‌شه واجبات اولیه، وضو گرفتن، طهارت، غسل و... هم بلد نبودند یا عمری به اشتباه انجام دادند.

و این اصلا قابل قبول نیست. 

آدم وقتی خودش رو پیرو یک دین می‌دونه باید نسبت به تاریخش، آموزه‌هاش، موازینش آگاهی کافی داشته باشه...

عقیده‌ای که از روی معرفت‌ و آگاهی نباشه ارزشش خیلی پایین می‌آد.

نه عزیزم ناراحت نشین شما اینطور نیستین ولی اینقدر تو این سایت بعضیا به آدمای مذهبی توهین کردن که این ...

خب عزیزم پیام من کاملا واضح بود که توهین نیست تازه چند بار گفتم توهین نبوده.دیدم یه عده بد حتی گفتن ولی من فقط پرسیدم اسم واقعی‌شان همینه چون فک میکردم لقب چیز دیگه ایی دارن

من که سر کلاس مدرسه گوش نمی‌کردم درسم نمیخوندم بعد اونم سعی نکردم اطلاعات جمع کنم مگه چیه😕 بیاین دو ...

ربطی به بهشت و جهنم نداره 

خوبه آدم بعضی چیزا رو بدونه واقعا ، نه فقط راجع به دین راجع به همه چیز 

البته متاسفانه خواهر خودمم همینه ، چند وقت پیش داشت می‌گفت اعتکاف چیه😶 هرچی سعی کردم درست بشه نشد

یه کشورِ خَستَم، دور و بَرَم جنگه 🌚