2777
2789
یسری باز میگن اصلا شخصی به این اسم وحود نداشته منم نشنیده بودم

ببینین گاهی ائمه با القابشون معروف میشن مثلا حضرت سکینه با اینکه جزو 14 معصوم نیستن ولی با لقبشون که سکینه هست معروفن ولی اسم اصلیشون فاطمه بوده شاید حضرت لیلا هم اسم دیگه ای داشتن ولی چیزی که هست لیلا معروفه

اینکه ندانستن عیب نیست؛ نپرسیدن عیبه... جا و مکان داره! نه هر جایی!وقتی یک نفر نام یک فرد رو با پیشو ...

جا و مکان و شما تعیین میکنی از خودت؟نگران نباش اونکه اعتقاد داشته باشه و قصدش توهین نیست قرار نیست اهانتی کنه او‌ییم که از اول قصد دیگه ایی داره بالخره حرفشو میزنه بازهم قاضی خداست

نه ما

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید برای شما اهانت حساب بشه برای کس دیگه ای اهانت محسوب نشه. مهم طرز فکر و اعتقاده. الان از بچه های ...

کسی که شخصیت تاریخی والاترین شخصیت اخلاقی-اعتقادی بیش از یک میلیارد پیرو رو تو کفه مقایسه با یک نفر که هنرش توپ رو انداختن تو دروازه است قرار می‌ده به حدی از مرحله پرته که تلاش برای  اصلاحش از عهده من خارجه!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
کسی که شخصیت تاریخی والاترین شخصیت اخلاقی-اعتقادی بیش از یک میلیارد پیرو رو تو کفه مقایسه با یک نفر ...

اصلاح خودتو برو انجام بده تو که ادعای میشه این نحوه برخورد همرو منزجر میکنه از همه چی

نه ندونستن هیچ عیب نیس

من حضرت ام البنین هم نمیدونستم تا پارسال کی هستن حالا از نظرت من کافرم

برو بابا

نه ما قصدمون اهانت نبود.من واقعا نمیدونستم کی هستنسوال پرسیدن راجع به خانواده اهل بیت که کی بودن و چ ...

کاسه داغ‌تر از آش نشدیم! فقط احمق نیستیم و حیله و حقه‌های مرسوم برای باز کردن راه اهانت برامون ناشناخته نیست!

اگر کسی از روی نادونی هم چنین کاری می‌کنه حتما لازمه بفهمه که داره تو راه دشمنان اهل بیت قدم برمی‌داره!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💖اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّ ...

انشاالله به حق ام الکلثوم حاجت روا بشین ممنون عزیزم

❤اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ❤                          ❤خدایا برمولای ما صاحب الزمان برکت عطا فرما❤

کاسه داغ‌تر از آش نشدیم! فقط احمق نیستیم و حیله و حقه‌های مرسوم برای باز کردن راه اهانت برامون ناشنا ...

چه جالب تهمت هم میزنین قضاوت هم میکنین همه اینا از نظرتون حلاله 

من که به هیچ عنوان حالالتون نمیکنم

جوابتون با خدا

ول کن این احمق رو حیف وقت که با این ابن مرجانه تلف کنی، بخدای محمد اینا از ابن مرجانه و هرمله و عمرو ...

جالبه که حضرت  ام‌کلثوم، نوه‌ی پیامبر اسلام، فرزند علی بن ابی طالب رو نمی‌شناسید اما ابن مرجانه رو می‌شناسید و برای مثال زدن از شقاوت از ابن مرجانه و حرمله مایه می‌گذارید!

برید خودتون رو سیاه کنید!

یبار یکی از رقاص های مدینه که مسلمان هم نبود رفته بود و از پیامبر درخواست کمک کرده بود، پیامبر بدون هیچ شرطی بهش کمک کرده بود؛ اونوقت یه عده برا اینکه بقیه پرسیدن ام کلثوم کیه چه تهمت هایی به بقیه نزدن، الگوتون پیامبره؟ 

پس چرا فقط به نماز و روزه اش نگاه میکنید؟ 

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

واقعا از شما صاحب تاپیک هم متعجبم اگر قصدتون ثواب و خیر بود آگاه کردن من و چند نفر دیگه که فقط سوال ساده کردیم به والله بیشتر بود ثوابش ن تنها اینکارو نکردین بلکه پشتی کسایی کردین که ب ما توهین کردن و سکوت کردین واقعا متاسفم‌.

من بشدت دلم شکست فقط واگذار میکنم به خدا همرو

واقعا از شما صاحب تاپیک هم متعجبم اگر قصدتون ثواب و خیر بود آگاه کردن من و چند نفر دیگه که فقط سوال ...

دقیقا

بخدا آگاه کردن آدما از عبادت ثوابش بیشتره

حیف که بعضیا دین خودشونو ساختن به اسم اسلام

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

چه جالب تهمت هم میزنین قضاوت هم میکنین همه اینا از نظرتون حلاله من که به هیچ عنوان حالالتون نمیکنمجو ...

من به کسی تهمت نزدم. اصلا اینکه شخص شما کی هستید هم نه برام مهمه نه دلم می‌خواد بدونم.

تو معرض عمومی جامعه داره در لفافه و گاهی آشکار به مقدسات توهین می‌شه، حالا یا از روی غفلت و جهل یا از روی غرض‌ورزی و بدسگال بودن! من توان نیت‌سنجی ندارم اما هر دو یک نتیجه داره و من بی‌تفاوت ازش رد نمی‌شم!