من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بابا منطق داشته باشیننننطرف زن و شوهره باید ظاهرشونو مورد پسند هم باشه یا نهدرسته خیلی دخالت حق ندار ...
بهتر بود قبلش بهش بگه نه که ازش اجازه بگیره. اسی یه جوری میگه انگار اختیار شوهرش باید دست این باشه. این نظر منه. بالاخره زن و شوهر ظاهر همو دیدن و با طرز فکر هم آشنان دیگه تا حدودی
بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بهتر بود قبلش بهش بگه نه که ازش اجازه بگیره. اسی یه جوری میگه انگار اختیار شوهرش باید دست این باشه. ...
عزیزم من بهش گفتم از تتو برم میاد بیماری منتقل میشه با سرنگ من نگفتم اختیارش دست منه همیشه هر مدل مویی میخواد میزنه یه ماه ته ریش میذاره یه ماه نمیذاره تیپش که هرجور دلش بخواد میزنه ولی به اینا گیر نمیدم ولی این موضوع فرق داره