یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دوستانی که میگن بدن خودشه اگه اسی میرفت بدون اطلاع تتو میزد مطمئن باشید نامزدش برخورد دیگه ای میکرد
به نظرم حق داری اسی باید نظرتو میپرسید
*دانشجو.علوم ورزشی 🤗#امضام.خونده.شه حال بحران زده ام،معجزه میخواهد و بس..🥺 اون پایین درمورد خودم گفتم:) کاربری راحیل0هسدم به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیمفقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیمزندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو
دوستانی که میگن بدن خودشه اگه اسی میرفت بدون اطلاع تتو میزد مطمئن باشید نامزدش برخورد دیگه ای میکردب ...
چند روز پیش خواستم چتری بزنم خودشو کشت که نههه نکنی وایه مویی که ماه دیگه بلند میشه نمیدونی چیکار کرو الان خودش رفته یه تتو گنده اندازه سر مبارکش زده رو بازوش حتی معنی هم نمیده مدل تتوش
به نظرم باید بهتون میگفته چ نظر می رسیده راجع به طرحش!!
ولی در نهایت هم خیلی مهم نیست که خیییلی بابتش ناراحت شی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎