2777
2789
عنوان

نامزدم بدون اینکه نظرمو بپرسه رفته تاتو زده

| مشاهده متن کامل بحث + 1729 بازدید | 100 پست

من بهت اصلا راهکاری نمیدم ولی من تو هر چیزی منطقی باشم‌تو این چیزا نیستم یعنی من بوقم حتی یه مطرح نکنه که میره تتو بزنه من قشنگ بهش  میگفتم که چرا به من‌نگفتی نه اینکه قهر کنم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این زیاده روی نیست؟! پاکش نکن دلش میکشنه بابا ندونستهیکم ناراحتیت نشون بده حالا طرحش و دوس نداری هیچ ...

بببین خیلی تو چشمه 

بعدش افتضاحه

بعدا بابت این کارم ازم تشکر میکنه امروز میبرمس

کاربر قدیمی هستم💕
بنظر من نه مرد نه زن تو این چیزا حق نظر دهی ندارن اگه شوهرت به رنگ موی تو گیر بده اونوقت تو هم باید ...

وای چرا فرق گیرو و مشورتو نمیفهمید همه چیو قاطی میکنید طرف میگه به من اصلا نگفته نامزدشه ها

بببین خیلی تو چشمه بعدش افتضاحهبعدا بابت این کارم ازم تشکر میکنه امروز میبرمس

ببین ببر ولی باهاش حرف بزن 

غرور آدمیزاد بشکنه خیلی کینه میشه 

بهش بگو پاکش کنیم 

دلت میخواد ی طرح  بهتر قوی تر با اندازه مناسب تر میزنیم. منم کنارتم

تا غرورش نشکنه 

ناراحتیت بابت نگفتنم بهش بگو ولی اینم بگو همش بخاطر ناراحتیت نیست بردنش

بگو خیلی بد شده 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️ 

اصلش همینه که نپرسه مگه اختیارش دست توئه. اما متاسفانه اونقد بعضیا گیرن طرف برا بدن خودش هم نمیتونه تصمیم بگیره مخصوصا این مردا که گیرن کلا 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عقدیم شوهرمه نباید نظرمو می‌پرسید

درسته باید نظرتو میخواست.بهش بگو ناراحت شدی ولی با زبون خوش 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
دوست پسرت یا عقدی

دوست پسرش تو خونشون؟

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.
اصلش همینه که نپرسه مگه اختیارش دست توئه. اما متاسفانه اونقد بعضیا گیرن طرف برا بدن خودش هم نمیتونه ...

بابا منطق داشته باشینننن

طرف زن و شوهره 

باید ظاهرشونو مورد پسند هم باشه یا نه

درسته خیلی دخالت حق ندارن 

ولی باید در حد اشتراک گزاشتن نظر و احترام گزاشتن بگن یا نه؟! 

یعنی چی اخه نبایذ هیچ بگه 

درود عامون بر یَک یَکتون باد، آنخماعو یهویی ✌️