2777
2789
عنوان

اوناییکه مامان نمیشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 94 پست
منم قبلا خیلی دوست داشتم ولی الان حس میکنم شاید نتونم اونجوری که باید احساس مسئولیت در قبالش کنم. شا ...

اینا همش بهونست واقعا قرار نیست کسی بیاد سراغشون واقعا اگه روی خون تعصب نداشته باشیم اینطور فکر نمی‌کنیم 

لذت میبرم وقتی میبینم مثلا رونالدو بچه هایی که از خون خودش نیستن رو چجوری با عشق و با مسئولیت بزرگ می‌کنه با اینکه همسرش توانایی فرزند آوری داره مطمئنا بازم آدمای مثل اون تو دنیا هستن که معروف نیستن اینا همش برمیگرده به نگاه خودمون 

انشالله که شما فرزند خودت رو که از خون و جنس خودت هست رو در آغوش بگیری 

توکل به خدا 💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنون ازت😍والا برای ای وی اف گفتن فقط جنین اهدایی نظر همسرم این بود مسیر آی یو آی رو بریم

انشالله که خیره 

من چون خودم خیلی اذیت شدم وقتی میفهمم کسی ای یو ای 

یا ای وی اف کرده از ته دلم براش دعا میکنم 

واقعا پرسه سختیه مخصوصا ای وی اف 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
اره منم همین فکرو میکنم از پس مسئولیت ب این سختی برنمیام.مادرشدن خیلی مسئولیت داره ولی سرپرستی گرفتن ...

اره واقعا تصمیم سختیه و عجیب ترش اینه که اگه پدر مادر خودش اقدام کنن و شرایط مناسب داشته باشن میتونن راحت بچه رو پس بگیرن.  اونوقت اون ضربه روحی که ادم میخوره و مالی که به اسمش کرده و حتی ضربه روحی که بچه میخوره دیگه برگشت ناپذیر 

سلام عزیزم من تو اینستا پیج یه خانم دکتری به اسم معصومه محمدپور رو فالو دارم که بر اساس آزمایش خون و تفسیرش به فالوورهاش کمک میکنه من چند ساله تو پیجشم و کلی خانم باردار شدن فقط و فقط هم با 3 تا مکل ویتامین سی و لیکوپن و منیزیوم . میخای خودت برو پیجشو فالو کن شاید مطالبش به دردت خورد. این خانم دکتر نه پولی میگیره نه تبلیغی نه هیچی فقط هدفش کمک به مردمه