2777
2789
عنوان

اوناییکه مامان نمیشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 943 بازدید | 94 پست
اولین باری ک رفتیم دکتر.ی دکتر گف توی این راه باید کفش آهنی بپوشید.متاسفانه شوهر من دمپایی نیکتا پوش ...

دقیقا همینطوره ...پس شکر خدا مشکل حل نشدی ندارین..دوست من رحمشو برداشتن هم باید تخمک اهدایی بگیره هم رحم 

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

توی جهان میلیون ها ادم وجود داره و میلیون ها طرز فکر عزیزم.همه مث هم نیستن.بچه اوردن عیب نیس ولی اما ...

آره متاهلم خیلی هم اوضاعمون خوبه خداروشکر 

این حرف رو حتی به مادرم هم گفتم بدش اومد نمیدونم چرا کسی از فکرم خوشش نمیاد 

چون پیش خودم فکر میکنم همه ما آدمیم روح داریم سرشتمون یکیه در اصل واقعا بچه ها هیچ تفاوتی با هم ندارن ولی آدم وقتی مادر میشه به لحاظ ذهنی فریب میخوره که بچه خودش از تموم بچه های دیگه شیرین تره ولی واقعیت چیز دیگه هست 

واقعا آرزو دارم خودم بچه دار نشم و یه بچه دیگه ای رو بزرگ کنم خیلی حس فوق العاده ای بنظرم 

مشکلت چیه؟

منم ۶ساله مشکلمم درمان کردم خیلی وقته ولی بازم نیمشه سپردم بخدت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

آره متاهلم خیلی هم اوضاعمون خوبه خداروشکر این حرف رو حتی به مادرم هم گفتم بدش اومد نمیدونم چرا کسی ا ...

منم قبلا خیلی دوست داشتم ولی الان حس میکنم شاید نتونم اونجوری که باید احساس مسئولیت در قبالش کنم. شاید همش بخوام پسش بدم یا حس کنم پدر مادر اصلیش بیان سراغش. خیلی تصمیم سختیه. از دور قشنگه

آره متاهلم خیلی هم اوضاعمون خوبه خداروشکر این حرف رو حتی به مادرم هم گفتم بدش اومد نمیدونم چرا کسی ا ...

بنظر من تمام طرز فکرا قابل احترامه.هرکسی ی فکری داره.فقط نباید ادم همه رو از دریچه فکر خودش ببینه.ممکنه برای ی نفر ازاردهنده باشه برای ی نفر شیرین باشه

طرز فکر شماهم قابل احترامه

بعد پونزده سال بچه دارشدم چشم به کسی نمیگیم حق باشماست درسته هرکسی نمیتونه بچه یه سرپرستی بگیره شرای ...

میشه بگی مشکلت چی بود؟؟؟ من ۷ماه ازدواج کردم و تنبلی دارم همش استرس دارم نکنه باردار نشم☹️☹️☹️

پیگیر باش ناامید نشو من هفته پیش برای بار یازدهم ای یو ای کردم ....بعضیا بار اول مثبت میشن بعضیا بار ...

عزیزم چرا برا بار یازدهم ای یو ای چرا بعد چند بار نرفتی ای وی اف من فقط یک بار ای قوای کردم 

کلی وقت و هزینه گذاشتی انشالله این سری مامان میشی یه نی نی تپل و مپل و سالم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
منم قبلا خیلی دوست داشتم ولی الان حس میکنم شاید نتونم اونجوری که باید احساس مسئولیت در قبالش کنم. شا ...

اره منم همین فکرو میکنم از پس مسئولیت ب این سختی برنمیام.مادرشدن خیلی مسئولیت داره ولی سرپرستی گرفتن بیش از حد سخته.و ب چشم دیدم چندین نفر بعد ۲۰ سال فهمیدن قضیه رو و پیگیر پدرومادر خونی خودشون شدن.همسرم میگه شاید خیلیا بتونن بااین چیزا سازگار شن ولی روحیه تو سازگار بااین نیست.خودمم شدیدا قبول دارم

عزیزم چرا برا بار یازدهم ای یو ای چرا بعد چند بار نرفتی ای وی اف من فقط یک بار ای قوای کردم کلی وقت ...

ممنون ازت😍والا برای ای وی اف گفتن فقط جنین اهدایی نظر همسرم این بود مسیر آی یو آی رو بریم

يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ