2777
2789
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

سلام عزیزم ممنون دعوتم کردی و اینکه کاش یه تاپیک جدا لینک میزاشتین اونجا مهارت‌ها رو کامنت میزاشتن

اینجا کامنتا شلوغ شده نمیتونیم به تفکیک بخونیم☹️

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

@سنگکوپنیر     @سوسیسـبندری00‍  @نوشین_مامانی_دختر_طلا     @چهل_و_نه_سانتی    

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خواهرماسم کاربری تون یاداشت کردیم .سپاس گزارم ✋

سلام ممنون میشم قسمت آمزش کیک منو دعوت کنین

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
ممنونم عزیزم ان شاءالله که خدا بپذیره و بهم توفیق بده💙ممنونم ان شاءالله همگی چشم حتما، عهههه واقعا ...

ان شاالله عزیزم 

ممنونم سلامت باشید گلم 

الهی آمین ممنونم از دعاهای قشنگت  🥰💖

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

به اشتراک بزاریم...

اجرکم عندالله 🤲

@sa_ye     @آورانی     @ماجان52     @دختر_بندری   @entzar12    

سلام عزیزم ممنون دعوتم کردی و اینکه کاش یه تاپیک جدا لینک میزاشتین اونجا مهارت‌ها رو کامنت میزاشتنای ...

سلام نازنین جون 

فعلا فراخوان هست 

بعدا مجزا تاپیک زده میشه 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

به اشتراک بزاریم...

اجرکم عندالله 🤲

@سوسیسـبندری00‍  @0ـ0فرشته @saltysmile     @baaraanj0o0n     @dokhtarebaharan     @عرشیا2    

﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

سلام عزیزدلم 🧡🌻من خیلی هنر خاصی ندارم بیشتر تو درس میتونم کمک کنم هر کس انگیزه میخواد میتونم بهش بدم یا اگه بلد نیست درس بخونه و تست بزنه میتونم در حد توانم بهش کمک بکنم🧡🌻

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

دوستان الان که تو این تاپیک هستیم 🥺 بگم مت مدتی هست دچار بیماری شدم یکم حالم خوب نیست نزدیک کنکورمم هست🥺 شما دلتون پاک دعا کنید لطفا برام🥺🧡 اگه صلوات فرستادین حتما لایک کنید منم براتون بفرستم🧡🌻

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

السلام علیک یا اباصالح المهدی

یَا اللَّهُ یَا رَحْمَانُ یَا رَحیمُ یَا مُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَی دینک. 🤲

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُم

اللهم عجل لولیک الفرج بحق سیده الزینب سلام الله علیها 🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد 🧡🌻

اللهم صل علی محمد و آل محمد 🧡🌻

سلام عزیزدلم 🧡🌻من خیلی هنر خاصی ندارم بیشتر تو درس میتونم کمک کنم هر کس انگیزه میخواد میتونم بهش ب ...

سلام عزیزم

اشکال نداره همینم عالیه گلم 

در پناه صاحب الزمان سلامت و موفق باشید💚

حمد میخونم براتون هدیه به آقا 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزماشکال نداره همینم عالیه گلم در پناه صاحب الزمان سلامت و موفق باشید💚حمد میخونم براتون هدیه ...

ممنون عزیزززدلمممم انشاالله که تو دلیتم سالم دنیا بیاد که انقد مهربونی😍❤️❤️