2777
2789
دوستان الان که تو این تاپیک هستیم 🥺 بگم مت مدتی هست دچار بیماری شدم یکم حالم خوب نیست نزدیک کنکورمم ...

به نیت شما هدیه به آقا

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱

حمد شفا هم میخونم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
به نیت شما هدیه به آقااللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فر ...

خدا خیرت بده عزیزدلمم❤️❤️ منم براتون شب یه صفحه قرآن میخونم حتما😍❤️

این کاربر عااااشق مامانشه ❤️ همیشه تو بدترین شرایط کنارم بوده 🥺 ❤️ قربونت بشم من مامان مننن😘 😘 😘 خیلی دوستت دارم🤩 🤩 🤩 ❤️ ❤️ 😘همیشه کنارم بمون 🥰 ❤️ 😘    میشه یه صلوات مهمونم کنی مهربون ❤️ کاربر مرد ریپ نزن روم،من حواسم به پروفایل ها نیست وگرنه چت نمیکنم با آقایون با احترام 😐👌🏻 من ب خودم قول رسیدن دادم 🪐 یروزی میام این امضامو عوض میکنم و میگم بلاخرههههه منمممم رسیدم .. 🥺 دبیری  علوم اجتماعی میخوامممم 😍 سال بعد این موقع منم ی دبیرممممم🤩🤩۱۴۰3/06/2 اگه سالمی و داری امضامو میبینی هی نگو من بدبختم من فلان ..  سلامتی بالاترین نعمت هستش دوست عزیزم 🌻 🧡 پناه بر تو که بی صدا میشنوی یا رب 🧡 🌻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا خیرت بده عزیزدلمم❤️❤️ منم براتون شب یه صفحه قرآن میخونم حتما😍❤️

ممنونم مهربونم 😍

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

سلام عزیزم 

من تو مسائل مشاوره ای کنکور تجربی یه چیزایی بلدم 

ویترای هم میتونم آموزش بدم( نقاشی روی شیشه ) 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

سلام. نظر من آموزش قرآن هست.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

سلام عزیزانم

بله البته هرکاری از دستم بربیاد میکنم 

منتها مجددا شروع کردم برای کنکور بخونم

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اگخ رایگانه من یاد بده

سلام عزیز دلم 🥰 

اینجا همه رایگان« به نیت فرج» حضرت مهدی عج هنرشون در اختیار هم میزارن 

اما اولویت با فردی هست  که 

شرایط مالی مناسب برای پرداخت شهریه اون کلاس هنری رو‌ نداشته باشه.

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
@آدامس_خرسی77‍ @دلتپنده @مهدااااااااااااااااا @یاس_سپید14 @عطر_رویا ﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِ ...

سلام 

متشکرم خواهر جون 

التماس دعا 

حاجت روا باشید ان شاء الله 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️
ممنون عزیزززدلمممم انشاالله که تو دلیتم سالم دنیا بیاد که انقد مهربونی😍❤️❤️

الهی آمین عزیزم 

ممنونم از دعای قشنگت خواهر جونم 🥰💖💝

لطف داری گلم 😘

ان شاالله شما هم سلامت و شاد و موفق باشید و هر چی از خدا می‌خواین بهتون بده 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم من تو مسائل مشاوره ای کنکور تجربی یه چیزایی بلدم ویترای هم میتونم آموزش بدم( نقاشی روی شی ...

سلام عزیزم 

خیلی هم عالی 

اسمتون یادداشت میشه 

سلامت و حاجت روا باشید گلم 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزم خیلی هم عالی اسمتون یادداشت میشه سلامت و حاجت روا باشید گلم 💚اللهم صل علی محمد و آل محمد ...

ممنون عزیزم 

دانشجو پزشکی روزانه هستم در مورد کنکور سوالی داشتین جواب میدم 💞🔮 من با تصور اینکه شما یک خانم هستید جواب کامنت رو میدم و به اسم کاربری خیلی دقت نمیکنم پس اگه از لفظ عزیزم و غیره استفاده میکنم دلیلش اینه . آقایون به خودشون نگیرن .من حساب رو بر این گذاشتم که کاربر های اینجا خانم هستن

سلام عزیز دلم 🥰 اینجا همه رایگان« به نیت فرج» حضرت مهدی عج هنرشون در اختیار هم میزارن اما اولویت با ...

سلام فدات

ندارم گلم

ممنون تشکر 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
سلام عزیزانمبله البته هرکاری از دستم بربیاد میکنم منتها مجددا شروع کردم برای کنکور بخونم

سلام موفق باشید عزیزم 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم