2777
2789
عنوان

خیااانتت

198 بازدید | 25 پست

من ۱۹سالمه شوهرم تر ی ماه با۴نفربهم خیانت کرده و گردن نمیگیره

باراول رفتم ب گوه خوردن افتاد و ی فرصت دیگ خواست ک برگشتم

ولی دوباره کاراشو تکرارکرد خیلیمم بیشترازقبل هیچوقت فکرنمیکردم انقدرلاشی باشه

باردوم ک فهمیدم ب بابام گفتم خواستم برم خونشون ک گفت ن بشین سرزندگیت ارومون میره و تقصیره توعه و حق باهمسرته توتوگوشیش سرک میکشی💔

چیکارکنم من داغونم دیگ ن جایی دارم برم ن کسیودارم حمایتم کنه😭

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف اسم پدر.... 

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂

دیشب دوباره فهمیدم بایکی دیگ حرف زده ب اسم‌مرد سیوش کرده بود ولی هنوز بهش نگفتم‌میخاستم بی سرصدا برم چون هربار ب روش اوردم‌گردن نگرفت بلکه طلبکارم شد

۲۷

بچه هم چنان نیست ! 

تا حالا ازش پرسیدی چرا اینکار میکنه؟ 

محبت کمبود داره؟ توجه کمبود داره؟ پول میخواد؟ چی میخواد از این خیانت ها؟ 

اگر نمیتونست وفادار بمونه اصلا چرا زن گرفت؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

[QUOTE=367380573]بچه هم چنان نیست !  تا حالا ازش پرسیدی چرا اینکار میکنه؟  محبت کمبود داره؟ توجه کمبود دا ...[/QUOTEازهیچی براش کم نزاشتم بخدا هردفعه میپرسم مشکلت چیه ک اینکارومیکنی میگفت خریت کردم ولی دوباره و دوباره تکرارکرد

کاش یکم پشت من بود کاش باراول میزد تودهنش ولی هیچ انگار اون‌پسرشه منم غریبه

گوشی شوهرت رو دیگه چک نکن 

ممکنه روابط شون اون طور که تو فکر می‌کنی نباشه 

به روی شوهرت خواستی بیار ولی فعلا از خونه نرو

...(در برابر حوادث سخت زندگى) از صبر و نماز کمک بگیرید، همانا خداوند با صابران است (۱۵۳ بقره)

از کجا فهمیدی؟ چه حرفی زده؟

یکی ب اسم منصورحیدری۵باربهش زنگ زد خودش خواب بود خب منم‌فک کردم دوستشع بعد پیام دادنفس هستم‌گفتم شما گفت منصوره ام بعد گفتم کدوم‌منصوره گف مگه چنتامنصوره میشناسی بعد زنگزدم باگوشیه شوهرم بهش گفت چطوری گفتم شماقط کرد روم‌گوشیو دوباره زنگ‌زدم ردتماس داد