2777
2789
عنوان

درس خوندن بچه ها و فضای مجازی

33 بازدید | 5 پست

اینی که می نویسم ، البته تو فضای مجازی پر هست ، ولی باز نی نویسم .

بلاگر ها رو در نظر بگیرید ! چقدر تاثیر گذاشتن رو زندگی آدم ها ، پول هم که کم در نمیارن ، حالا یه بچه ، منو ببینه که ۱۵ ساله کارمند هستم و چیز خاصی ندارم ( البته خدا رو شاکرم که فعلا سالم هستم و خورد و خوراک عادی دارم) ، ولی خوب عمرم رو تو تحصیل و کار گذاشتم ،اونم کار سخت بیمارستان و شیفتهای شبانه ،  و بعد یکی رو ببینه که با انتشار عکس و تجسم یک زندگی خیالی ، کلی پول درآورده ، چه فکری در مورد تحصیل می کنه ؟ 

چه از دید علمی ، چه مذهبی و چه اجتماعی ، از وقتی که این جور چیزا اومدن ، جامعه رو خراب کردن ، آخه این سریال های ترکی ، چه هدفی دارن ؟ 

میدونم بعضی ها میگن،  تکنولوژی هست و بسته به نوع استفاده داره ، ولی در کل تاثیرات  مخرب اون ، به ویژه در نسل جوان و به ویژه دختران جوان ، خیلی زیاد بوده . برای عده ای اینیستا شده زندگی

حرفهاتون رو قبول دارم 

کلا زندگی هامون شده فقط مادی 

غیر از تاثیر فضای مجازی ، دقت کنید میبینید که تو هر خیابون ، تو هر کوچه پس کوچه ای ، کلی مغازه و پاساژ و ‌... اینها شده و چشم ما عادت کرده به دنیا زدگی در حالیکه قدیم بازارها جایی دورتر از خانه ها و محله ها بود و مردم هر روز با بازار روبه رو نمیشدند

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حرفهاتون رو قبول دارم کلا زندگی هامون شده فقط مادی غیر از تاثیر فضای مجازی ، دقت کنید میبینید که تو ...

و ادامه میدم حرف شما رو ، تو بازار های قدیم هم ،که چیزی معمولا نمی فروختن ، این همه چیز میز نبود . بازار های قدیمی ، بیشتر محلات کار و تولید بودن ، شاید بگم ، بیشترش،  آهنگری و نجاری ، خیاطی ، حتی تعمیر چطر هم یادمه ، یکی بود فقط شیر می فروخت ، عده ای آب آشامیدنی . الان مغازه که چه عرض کنم ، یه جورایی عجیب شده ، به قول شما مادی گرایی بدجوری چشمامونو بسته