2777
2789

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@متین__اکبریان   @زیبای_باطنی   @samirsob   @محمدجوادقندی   @نورون    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲
ممنونم خواهر خییلی برام دعا کن اسمم فاطمه هس اگر تلاشم کنم توی این وقت کم خدا نتیجه میده بهم ؟ جبران ...

ان شاء الله برکت پیدا می‌کنه 

وقتت ...

صبور باش .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🌏 خاڪ،تا دانه‌ها رو سبز نکنه🌱

،خودش سبزه‌زار نمیشه.🌿🍀

👈

این یعنے سبز کن،تا سبز بشی.

این یڪ قاعده و قانون است...

👌وقتے که در زندگیت براے شادے و خوشبختے دیگران تلاش میکنی،

حتماًخداوند کسے رو قرار میده که براے شادے و خوشبختے تو،تلاش کنه...

🔔چرا که این قانون خداوند است...

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

🌻سلام بر امام زمانم 🌻

💜و سَلامـ بَـࢪ ڪسانۍڪھ

نشانھ‌هاےمھربانۍخُداروےزمین‌هستند💜

پیامبراکرم (صلی الله عليه وآله)فرمود:

"مَنأَرادَ أن تُستَجابَ دَعوَتُهُ وَ أَن تُكشَفَ كُربَتُهُ فَليُفَرِّج عَن مُعسِرٍ".

👈هر كس که میخواهد دعايش مستجاب شود،و غمش از

بين برود،بايد گره از كار گرفتارى باز كند.

📚نهج الفصاحه،ص 759،ح 2961.

پس:

🌹گره از کارِ مردم باز کن،تا خدا گره از کارت باز کنه

✍ امام حسین‌ علیه السلام فرمود:

هر کس گرهى از مشکلات مؤمنى باز کند و مشکلش را برطرف نماید، خداوند متعال مشکلات دنیا و آخرت او را اصلاح مى‌نماید. 

📚مستدرک الوسائل، ج۱۲، ص۴۱۶،

﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

ممنونم عزیزم حاجت روا باشین انشالله

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

چطوری هست این کمک؟ 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
@mamane2gh @negariiiin @sara0717 @00zohrejo0o0o0n00 @mishila ﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَال ...

سلام ممنون عزیزم تشکر

از نشانه های روشنفکری در نی نی سایت:۱-نگاه نکردن برنامه های تلویزیون ایران۲-داشتن دین انسانیت۳-کار نکردن در خانه پدرشوهر۴-به من چه به توچه۵-ازدواج نکردن به روش سنتی۶-نیاوردن بچه و نگهداری از سگ و گربه بجای بچه۷-خطاب کردن کسایی که ۱بچه بیشتر دارن با عنوان بی کلاس و بیفکر۸-قبول نداشتن مسائل دینی ولی فتوا دادن به کسایی که کاشت ناخن و مژه دارن که نماز دلی بخون قبوله (تو که اصلا نمیدونی چی به چیه چرا الکی حکم میدی؟ مهم دله چیه؟ پس آداب و احکام چی!!!قانون قانونه...رعایتش همه جا واجب...توی رانندگی یه میلی متربرو رو خط عابر پیاده بزن به یکی دیه داره چون تو قانون رو رعایت نکردی ...تو فوتبال گل میزنن افساید باشه مردوده....حالا رسید به قانون های دین رعایتش میشه الکی و سختگیری!!!!همه هم از دم میشن مجتهد و مبلغ...کسی هم بگه حرفتون اشتباهه میگین مغزتون زنگ زده 

سلام گلم  اجرتون با امام حسین ع،  شرمنده بنده هنر خاصی بلد نیستم یه خانم خانه دارم کاش هنر و کاری بلد بودم با کمال میل در خدمت مردم عزیز مون به اشتراک میذاشتم خیلی خیلی دوست داشتم ولی صد حیف 😔😔

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞