2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟ نه تو این موارد من اطلاعاتم در حد زیادی نیست.. خودم هم از اینترنت سرچ میکنم.. اما د ...

سلام عزیزم باشه ممنونم گلم بابت واقعیت که گفتید به نظرتون ظهور نزدکیه یاامام زمان

دوست عزیزم نیاز دارم به احادیث یا ایه های قران که بهم قوت قلب بده

من دیر برای کاری شروع میکنم خدا نتیجشو خوب میکنه؟ نسبت به رقبام عقبم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

چه کار خوبی خدا اجرت بده منکه از زبان متنفرم فرداهم امتحان دارم هیچی بلد نیستم

چرا عزیزم زبان که خیلی خوبه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
عنوان تاپیک چه ربطی به موضوع تاپیک داشت؟

سلام عزیزم 🌹

خوش آمدید 🥰

کامل بخونید 

متوجه میشید 

این که در ادامه از کسانی که هنری دارند 

دعوت کردیم 

که در صورت تمایل تشریف بیارن 

و هنرشون به اشتراک بزارند ..

به نیت فرج و سلامتی حضرت 

که اجر معنوی فراوانی داره براشون 

ان شاء الله .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
دوست عزیزم نیاز دارم به احادیث یا ایه های قران که بهم قوت قلب بدهمن دیر برای کاری شروع میکنم خدا نتی ...

شما زحمتت رو بکش خواهر عزیزم .

نتیجه به خدا بسپار 

خدا حقت ضایع نمیکنه 

لا تحزن ان الله معنا 

نگران نباش خدا با ماست♥️

سلام عزیزم باشه ممنونم گلم بابت واقعیت که گفتید به نظرتون ظهور نزدکیه یاامام زمان

💚💚

آره قشنگم، 

تو خیلی از تشرفات افرادی که پاک و الهی بودن، آقا فرمودن که ظهور من نزدیکه برام دعا کنین..

این حرف رو چندین نفر گفتن و از طرف دیگه تا به حال خیلی از علائمی که در مورد آخرالزمان گفتن به وقوع پیوسته،

از جمله احادیث امام باقر علیه السلام میشه به اونی اشاره کرد که مرد ها لباس زن هارو می پوشن و خودشون رو شبیه زن ها میکنن..

الان دیدی بیرون بعضی مردا لباسهای تنگ و واقعا زنانه میپوشن؟ آرایش میکنن و اینا؟

یا جنگ های متعدد و شهادت روزانه تعداد زیادی از افراد و حتی شایع شدن مرگ بین افراد عادی.. 

تو احادیث اومده که تو آخرالزمان مرگ سرخ و مرگ سفید (کشته شدن و مرگ به علت بیماری) زیاد میشه..

و از طرف دیگه تو آخرالزمان مسلمانان متحد میشن و دینشون خالصانه میشه، مثل الان که ما مسلمونا هوای هم رو حتی تو غزه داریم؟

و به خاطر این موارد و خیلی از موارد دیگه،

انشاءالله ظهور آقا جونمون خیلی نزدیکه💚

💚 یا صاحب الزمان

شما کانالی چیزی داری ک اونجا ارائه بدیم؟

سلام خدا به شما دوست عزیز 

خوش آمدین 🌹 

خواهر هنرتون طوری هست که داخل همین سایت انجام بشه ؟