2777
2789

لطفاً تاپیک رو به حاشیه نبرید جنگ و دعوا هم نکنید من همه رو نمیگم ولی عده زیادی فوق العاده بداخلاق هستن 

چند کلمه باهاتون حرف داشتم 

دوست عزیز شما وقتی میخوای یه کاری رو شروع کنی باید اول عشقشو داشته باشی اگه عشقشو نداشته باشی نمیتونی انجامش بدی ، بخاطر اینکه همه بگن فلانی پرستاره همینجوری تند تند ترم پاس نکن که بری تو پرستاری ، عزیزم مردم مشکل دارن مردم درد دارن مردم گرفتارن ، شما به عنوان یه پرستار یه سری وظایف داری لطفاً اگه حال و روز خوبی نداری نیا سرکار ، بمون خونه اوکی بشی بعد برو ، شما سر و کارت با مردمه باید اعصاب قوی داشته باشی ، چرا وقتی یکی داره از درد میمیره عوض اینکه باهاش مدارا کنی بدتر انتظار داری طرف خفه خون بگیره؟ چرا وقتی یکی میاد مشکلشو حل کنی بجای اینکه حل کنی یا پاسش میدی رو یکی دیگه یا اصلأ جوری رفتار میکنی انگار طرف اصلأ وجود نداره ، خانم محترم چرا به یه پیرمرد میگی از ساعت پنج صبح اینجام الانم باید به تو جواب پس بدم مگه اون چی پرسید؟ فقط بهت گفته اینی که میزنی داخل سِرُم چیه درد منو تسکین میده یا نه ؟ و تو با بی رحمی تمام اصلأ جواب نمیدی تازه چش غره هم میری و اون مجبور میشه دوباره بپرسه و تو داد میزنی سرش، دلیل این رفتارات چیه ؟ کسی تفنگ گذاشته رو شقیقت بیای سرکار ؟ خب نیا عزیز من نیا بشین تو خونه درد رو درد بقیه هم نذار ، چرا فرق یه پیرمرد خسته و یه جوون با حوصله رو نمیفهمی؟ مگه اونا بهت گفتن بری سرکار ؟ کسی که میاد بیمارستان هزار و یک گرفتاری داره وگرنه از جونش سیر نشده بیاد با تو دهن به دهن بذاره ، آهان اینم بگم متأسفانه تو بیمارستان های دولتی اینجور چیزها خیلی بیشتره کسی که پول به اندازه کافی داشته باشه میره یه جایی که باهاش رفتار خوبی داشته باشن مطمئن باش مجبوره بیاد دولتی ، وگرنه اعصاب خودشو از تو جوب پیدا نکرده ، با بیمار قهر میکنی میری میگی من دیگه آمپول نمی‌زنم ؟ جون بقیه برات شوخیه ؟ هه 😏 بعدش وقتی که مریض میخواد مرخص بشه تو عوض اینکه بیای مرخصش کنی میگی برو بذار قهوم تموم بشه بعد؟ 😏 حیف این مملکت با امثال تو حیف ، اینا چیزایی بود که تو بیمارستان ها شاهدش بودم و چون طرف کارش گیر بود هیچی نمیگفت ، دلم به حال هم وطن هام سوخت.

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کاش بفهمن اینارو

بجاش از همه طلبکارن

چرا؟ 

چون مریض محتاجشونه

جوابشونو ان شا‌‌‍‌ ٕالله خدا میزاره تو کاسه شون

پیام های دعا یا صلوات رو لایک کردم بدونید دعا کردم براتون متقابلا التماس دعا دارم🙏برای بچه دار شدنم سه تا صلوات بفرستید لطفا🙏درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست.  و برای همسرم: چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده  سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ...زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ...بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی طولانی نوشتی 

ولی اون پرستاری که با مرض ها بد اخلاقه 

با همکاراش هم بد اخلاقه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

منم کم ندیدم از این دسته افراد در همه قشری معلم عقده ای پرستار عقده ای کارمند بانک عقده ای راننده اسنپ 

فروشنده کاربر نی نی سایت و....

زیادن اینا فرهنگ ورود به اجتماع ندارند خستگی و حال بدیشون سر بقیه خالی میکنند 

خیلی طولانی نوشتی ولی اون پرستاری که با مرض ها بد اخلاقه با همکاراش هم بد اخلاقه

نه اتفاقاً مریض اونجا داره جون میده نمیتونه رو پاش وایسه این داره با همکارش میلاسه 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

کاملا حق .منم یه خانمی رودیدم اومده بود بیمارستان تازه زایمان کرده بود کلیه هاش درد میکرد داشت جیغ میزد معاینش که نکردن هیچ گفتن ببرینش جایی که زایمان کرده ولی هم دعواش کردن 

نه اتفاقاً مریض اونجا داره جون میده نمیتونه رو پاش وایسه این داره با همکارش میلاسه

خب اون موقع همکاراش چیزی بهش نگفته 

ولی بیا و موقع دعواهاشون ببینش 

چون خودم پرستارم میدونم اینو 

آدم وحشی با همه و در هر جایگاهی وحشیه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

منم کم ندیدم از این دسته افراد در همه قشری معلم عقده ای پرستار عقده ای کارمند بانک عقده ای راننده اس ...

ولی قبول کن کادر درمان بداخلاق یه چیز دیگه یت

کسی میره بیمارستان خودش دلش خونه از مریضی 

یه حقیقت تلخ هم هست

مریضای سن بالارو زیاد رسیدگی نمیکنن میگن این دیگه عمرشو کرده الکی وقت نزاریم

واسه همین اکثر سن بالاها پاشون میرسه بیمارستان دیگه برنمیگردن😔

من اینو حتی بیمارستان خصوصی شنیدم که خدا میلیون هزینه میگیره

بله پروفایل خودمم  🌱 

بله بله کاملا درسته بخدا همیشه حق بامریضه همیشه من بعنوان یک پرستار میگم ودیدم که بعضی ازهمکارا اصلا همکاری نمیکنن من فقط سه سال تونستم کارکنم ازبس محیطش ناجوره واینکه توبیمارستان دولتی نه دکترش نه پرستارش هیج احساس مسئولیتی نمیکنه