2777
2789

سلام با توکل به خدا من میتونم به کسی که علاقه داره به زبان انگلیسی ولی شرایط رفتن به کلاس نداره تدریس کنم از مبتدی...

انشالله خدا کمکم کنه استارت بخوره از همینجا و یه جرقه ای تک زندگیم بوجود بیاد

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...
سلام با توکل به خدا من میتونم به کسی که علاقه داره به زبان انگلیسی ولی شرایط رفتن به کلاس نداره تدری ...

سلام عزیزم 🪷

بابت این نیت خیر نزد خدا مأجور هستید 

خصوصا این که به نیت فرجِ خلیفه و حجتش هست 

دعای مستجاب و شفاعت حضرت دستگیر شما در دنیا و احوال آخرت .

موفق باشید .

قبول باشه بانو✋♥️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوست عزیز. ما همینجا دنبال مشاور و متخصص در حوزه کنکور هستیم کسی پیدا شد حتما شما رو معرفی میک ...

ممنونم تجربی   هستم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام عزیزم 🕋☪️💎🕌✅🕋خدا🕋🕋☪️📿📿🕋را🕋🕌🕌🕋شکر🕋🕋☪️💎🕋🕋خوبین شما به سوالات یااحکام‌شرعی تسلط ...

عزیزم حالا که لایک کردید فکرمیکنم به معنی بله باشه  جوابمو میدید؟ خداخیرتون بده

سلام با توکل به خدا من میتونم به کسی که علاقه داره به زبان انگلیسی ولی شرایط رفتن به کلاس نداره تدری ...

چه کار خوبی خدا اجرت بده منکه  از زبان متنفرم فرداهم  امتحان دارم هیچی بلد نیستم

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها💚

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

السلام علیک یا قائم آل محمد♡🌸 اگه در مورد آقا امام زمان سوال داری ازم بپرس🌸 اللهم به حق الحسین عجل لولیک الفرج🌸 🌼 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 ‌

سلام عزیزم خد🕋🕋🕌💎📿🕋🕋✅🕌☪️📿🕋🕋✅🕌💎☪️📿🕋🕋ارا🕋☪️🕋🕋🕋🕋شکر🕋✅🕌💎🕋🕋سوالات مذهبی یا وسواسی که بااحکام شرعی دارم‌میتونید پاخ بدید جسارت نباشه

سلام عزیزم خد🕋🕋🕌💎📿🕋🕋✅🕌☪️📿🕋🕋✅🕌💎☪️📿🕋🕋ارا🕋☪️🕋🕋🕋🕋شکر🕋✅🕌💎🕋🕋سوالات مذهبی یا وسوا ...

سلام عزیزم خوبی؟ نه تو این موارد من اطلاعاتم در حد زیادی نیست.. خودم هم از اینترنت سرچ میکنم.. اما در مورد آقا امام زمان سوالی داشتی در خدمتتونم💚