2777
2789
ممنون بهار جان بسیار بهره بردم از تاپیک شما امید که من بنده ناچیز خدا هم بتونم خدمتی در راه امام زما ...

خواهش میکنم عزیزم 🌺

ان شالله که همه بتونیم قدمی در این راه برداریم.

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@لپووو   @لینالونا   @asal57575757   @313yekmontazer    

@mermaid1986    

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ...

باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ۲) 

سلام منتظران و مشتاقان

ظهور مولا❣️

اینجا قصد داریم به نیت فرج و سلامتی آقا جانمان

هر هُنر و آموزشی  که از دست مون ساخته است،

با کسانی که نیاز به این کمک و آموزش دارند ،

به اشتراک بزاریم...

اگر تمایل به همکاری دارید لطفاً اعلام کنید🥰

اجرکم عندالله 🤲

صفحه اول اگر تمایل داشتید بخونید ..🍀✋

@hatchips66   @tofanabi66   @coconat    

پیامبراکرم (صلی الله عليه وآله)فرمود:

"مَنأَرادَ أن تُستَجابَ دَعوَتُهُ وَ أَن تُكشَفَ كُربَتُهُ فَليُفَرِّج عَن مُعسِرٍ".

👈هر كس که میخواهد دعايش مستجاب شود،و غمش از

بين برود،بايد گره از كار گرفتارى باز كند.

📚نهج الفصاحه،ص 759،ح 2961.

پس:

🌹گره از کارِ مردم باز کن،تا خدا گره از کارت باز کنه

سلام‌ خواهر گرامی 🌹خوش آمدید به تاپیک آقا صاحب الزمان عج 🥰عزیزم ، راه تقرب و نزدیک شدن به معشوق تو ...

ان شالله که همینجوری بشه که شما میگید من دارم سعی میکنم کارای خوبی که برام سخته انجامشون بدم و هر کسی هم حاضر نیست اینکارا رو کنه چون برام انجام دادنش سخته با نیت خوشحال کردن خدای مهربونم اینکارو کنم خدا کنه که نتیجه بده و قطعا همچین مسیری به امام زمان هم ختم میشه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
﷽وَتَعَاوَنُوا عَلَى الْبِرِّ وَالتَّقْوَىٰ ۖ ... باید با یکدیگر در نیکوکاری و تقوا کمک کنید.(مائده ...

اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺ

🌼“اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج”🌼

سلام 

بنده فن بیان و‌ گویندگی کار و تدریس میکنم 

همینطور سنگ مصنوعی و رزین و شمع 

مدرک زبان دارم دورس مدرسه ای هم میتونم زبان انگلیسی کار کنم

البته وقتم بشدت محدوده :))) 

و واقعا دوست دارم به فرد نیازمند کمک کنم نه کسی خودش رو نیازمند جا میزنه

سایه‌‌هستم۲۰‌واندی‌ساله؛درحال‌طی‌کردن‌پروسه‌خانوم‌وکیل‌شدن:) ‌من‌صرفا‌نظرمو‌برای‌استاتر‌می‌نویسم-!پس‌اگرمخالف‌بودی‌وحرصت‌گرفت؛ سعی‌نکن‌جواب‌بدی‌یا‌توهین‌کنی‌ چون‌جوابتو‌نمیدم‌. درضمن‌لطفا‌ حرصت‌روسرکاربریم ‌باتگ‌کردن‌الکی‌نی‌نی‌یار‌خالی‌نکن-_-‌‌باتچکر

کنکور سال های اخیر  از سال 98 به بعد به همراه تحلیل ویدیوی و تشریحی  از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟/

خدا خیرتون بده بگید ثواب داره 

مارکوپولو یا کنکوریوم کسی داشته؟ راضی بوده؟

فقط 14 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ان شالله که همینجوری بشه که شما میگید من دارم سعی میکنم کارای خوبی که برام سخته انجامشون بدم و هر کس ...

قدم به قدم ...

مهم استقامت و استمرار در مسیر هست ..

مطمئنا شما از آنهایی هستید 

که خدا دوست تون داره 

و شما را در مسیر حُجتش میندازه 

چون ،بالاترین عبادت انتظار فرج آقاست .

منتظر مُنفعل نیست 

پویا و در جریانه ...

ان شاء الله جز زمینه سازان ظهور حضرت 

و در رکاب ایشان باشید .

موفق باشید .

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
کنکور سال های اخیر از سال 98 به بعد به همراه تحلیل ویدیوی و تشریحی از کجا میتونم تهیه کنم؟؟؟؟؟؟/خد ...

سلام دوست عزیز. 

ما همینجا دنبال مشاور  و متخصص 

در حوزه کنکور هستیم 

کسی پیدا شد 

حتما شما رو معرفی میکنیم 

عذر میخوام 

رشته تون چی هست ؟

قدم به قدم ...مهم استقامت و استمرار در مسیر هست ..مطمئنا شما از آنهایی هستید که خدا دوست تون داره و ...

مرسی گلم از دعای قشنگت 

خدا برکت بده به زندگیتون 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
سلام بنده فن بیان و‌ گویندگی کار و تدریس میکنم همینطور سنگ مصنوعی و رزین و شمع مدرک زبان دارم دورس م ...

سلام دوست عزیزم🌷

ماشاءالله هنر هاتون زیاد هست 

اسمتون یاداشت میکنیم ..

عاقبت بخیر بشید .🤲