2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 815 بازدید | 110 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یه چیزی تعریف کنم از مرده ها چند روز پیش خاله مامانم زنگ زد درباره مرده ها صحبت کرد و گفت مادرش که مرده بوده میاد خوابش میگه وقتی داشتن خاکم میکردن فلان خاله ات هر چی خاک بود ریخت تو چشمم و فلانی هم افتاد رو پام، پام درد گرفت

اینا هم میرن از اون دوتا میپرسن میگن درسته یه همچین اتفاقی افتاده اما شما از کجا می دونید؟؟؟ خلاصه تمام اون چیزایی که درباره زندگی پس از مرگ میگن واقعیه من که خودم وقتی شنیدم خیلی تعجب کردم. 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
عزیزم بازم ناامید نباش، بازم تلاش کن برای حال خوبت امیدوارم بهتر و بهتر شیفکر خودکشی نباش لطفا💕برات ...

مرسی مهربونم خدا بهت بهترینارو بده و همیشه حال دلت خوب باشه🙏🏻🌹💐

در واقع خودکشی یه پاسخ دائمی برای یه مشکل موقتیه اما اگه صبر کنی مطمئن باش همه چی بهتر قبل میشه چون خدا حواسش به تک تک بنده هاش هست. درسته صبر سخته و دردناکه اما نتیجه اش شیرینه. 

هر چه دلم خواست نه آن می شود، هرچه خدا خواست همان می شود😊
گلم هیچی ارزششو ندارهخداروشکر که الان خوبیآخه چرا میخواستی اینکارو کنی؟حیف تو نیست؟مگه خبر داری از ف ...

مممنونم 

نمیتونم بگم چرا 

چیزایی دیدم و شنیدم و سرم اومده که شاید از ۵۰ نفر سر یکیشون نیومده 

اما اون اتفاقی که اونروز میخاستم بخاطرش خودکشی کنم امروز جوری تموم شد که خودمم باورم نمیشه

مممنونم نمیتونم بگم چرا چیزایی دیدم و شنیدم و سرم اومده که شاید از ۵۰ نفر سر یکیشون نیومده اما اون ...

خواهش میکنم، هر طور راحتی عزیزم

خداروشکر که حل شده و الان بهتری

ان شاءالله همه چی درست میشه

فکرای خطرناک نکن

بهترینا سهم دلت🌱🤍