2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من تازگیا انگار اصلا وجود خارجی ندارن برام. حتی وقتی سوال میپرسن خودمو به نشنیدن میزنم آنقدر کیف مید ...

یه سایه چشم دو‌میلیونی رو رفته تو اتاق من خورد کرده رو رو تختیم و مامانش هر هرمیخنده ، قشنگ داشتم منفجر میشدم 

درخواست دوستی 🚫❌❌🚫

یه خواهر دارم که اهل رفت و آمد با فامیل اصلا نیستفکر کن بچه ۱۰ ساله هر وقت منو میبینه میخواد آمار او ...

بگو ترجیح داد با حیوانات رفت امد نداشته باشه والا 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 
یه سایه چشم دو‌میلیونی رو رفته تو اتاق من خورد کرده رو رو تختیم و مامانش هر هرمیخنده ، قشنگ داشتم من ...

میگفتی این سایه امانت دوستم بوده دست من. قیمتشم انقدره. حالا شما خودتون تهیه میکنیدش یا به کارت دوستم واریز میکنید

یه سایه چشم دو‌میلیونی رو رفته تو اتاق من خورد کرده رو رو تختیم و مامانش هر هرمیخنده ، قشنگ داشتم من ...

باید میگفتی رو تربیت کار کن بی اجازه سر وسایل مردم نره 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است