2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 110 پست

به عزرائیل فکر کن ک میاد ببرتت

دوست داری باهاش بری؟ بری جهنم..؟ برای و نتونی تو روی خدا نگاه کنی؟

دوست داری شرمنده بشی؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

حوصله نداری دنیاتو تغییر بدی؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دیدمیکم عجیب و غیر منطقیهاگه من هم یه آدم خوبم هم یه آدم بد برا کدومش عذاب میشم برا کدومش جزا میگ ...

تو بدی کنی انگار به خودت کردی نمیتونی بری مرحله ی بالاتر و چن مرحله خودتو عقب تر میکشی. زندگی بعدیت بستگی به میزان بدیت داره ممکنه یه فلج مادرزاد به دنیا بیایی. این جهان بی انتهاس. این قدر میایم تا به اون مرحله که میگفت نوزاد منی برسی اونجاهم باز مراحل خودشو داره. پایان معنایی نداره.

قربونت برمعزیزم کاش دوباره بریناراحت شدم که این حس و حالو داریتوکل کن به خدا، شما که ماشاءالله انقدر ...

اره از قصد سرمو گرم میکنم

ولی من از بچگی به مسخره بودن این دنیا پی بردم

همیشه میگم این دنیا جای  من نیس برای من نیس

من مال این دنیا نیستم 

همه چی برام غیر قابل تحمله

به شدت حساسم نسبت به رفتار ادما با خودم

انگار تبعیدم  کردن به این دنیا

هیچ قرص و دکتری نتونسته این فکرارو از من دور کنه 

اره از قصد سرمو گرم میکنمولی من از بچگی به مسخره بودن این دنیا پی بردمهمیشه میگم این دنیا جای من نی ...

چارلی چاپلین میگه: شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی، اما حالا که به آن دعوت شده ای، تا میتوانی زیبا برقص.

حالا که اومدیم به این دنیا بیا خوب زندگی کنیم، فکرای خوب کنیم، حسای خوب به همدیگه بدیم......💕

عههه چقدر منهههه دو سه روز پیش بابام قوطی سم بزور از دستم گرفت😄🫠

گلم هیچی ارزششو نداره

خداروشکر که الان خوبی

آخه چرا میخواستی اینکارو کنی؟

حیف تو نیست؟

مگه خبر داری از فردا ؟

هیچوقت ناامید نباش

دلت واسه بابات نمیسوزه؟ ببین چقدر دوست داره

این افکار رو بذار کنار🌸

نه

پس بمیری و دوباره متولد شی هم همینی روحت همین شکلی میمونه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
چارلی چاپلین میگه: شاید زندگی آن جشنی نباشد که تو آرزویش را داشتی، اما حالا که به آن دعوت شده ای، تا ...

اره از این مطالب انگیزشی زیاد خوندم ولی به نظرم یه دروغ بزرگه که میخوان دل ادمارو الکی خوش کنن

تا دلت بخواد کتابای خودشماسی و روانشناسی و مربوط به زندگی بهتر خوندم ولی…🥲 واقعا جواب نداد

انگار میخوان ادمو‌ الکی امیدوار کنن

من حتی بارها کلاس رقص رفتم که شاد باشم

به خودم خیلی میرسم 

شاید ظاهرم نشون نده و باور نکنی اما از درون به پوچی این دنیا رسیدم

تو بدی کنی انگار به خودت کردی نمیتونی بری مرحله ی بالاتر و چن مرحله خودتو عقب تر میکشی. زندگی بعدیت ...

خوب وقتی انسان کامله بعدش چی؟ مثلا مسیح یا حضرت محمد؟

با عرض معذرت نمیتونم بپذیرم

اره از این مطالب انگیزشی زیاد خوندم ولی به نظرم یه دروغ بزرگه که میخوان دل ادمارو الکی خوش کننتا دلت ...

عزیزم بازم ناامید نباش، بازم تلاش کن برای حال خوبت

امیدوارم بهتر و بهتر شی

فکر خودکشی نباش لطفا💕

برات حمد میخونم🌸