2777
2789

لبام کوچیکه عوضش چشمام درشته

چند ماهه تو فکر اینم که ژل لب بزنم 

دوست ندارم غیرطبیعی بشه یا لب بالام جلو بیاد

میخوام یکم حجم بگیره

بنظرتون نیم سی سی پایین نیم سی سی لب بالا خوبه؟

و اینکه بگم لیفت نکنه؟

عکس میذارم محترمانه نظر بدید

اگه پیشنهادی دارید بگید

🌜

فک نکن عکس بشه گذاشت

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

فک نکن عکس بشه گذاشت

عه شما هم اومدی منم تاپیک بغلی بودم دو ساعت طول کشید عکس اسی بالا بیاد

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
نوشته مطالب به زودی منتظر میشه🤦اخه من چیکار کنم چندوقته بعد منتشر نشه الان از سایت بیرون میرم عکسه ...

لایکم کن بیام ببینم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
عه شما هم اومدی منم تاپیک بغلی بودم دو ساعت طول کشید عکس اسی بالا بیاد

انگا همو تو عروسی دیدیم😂😂

ار بابا نمیاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
بدار ولی لیفت بشه خیلی نازه هاامنم یک سیسی زدم طبیعیه

چرا عکسی که گذاشتم برای من نمیاد؟

حس میکنم یکم غیرطبیعی بشه لیفت بشه باید برم پیش دکتر

شاید نیم سی سی بالا نیم سی سی ‌پایین زدم

🌜

چرا عکسی که گذاشتم برای من نمیاد؟حس میکنم یکم غیرطبیعی بشه لیفت بشه باید برم پیش دکترشاید نیم سی سی ...

عزیزم برا منم نیومد عکسو ندیدم ولی کلی گفتم لب بیاد جلو اردکی بشه زشته ولی لیفت بشه قشنگه برو پیش یه دکتر کاربلد

انگا همو تو عروسی دیدیم😂😂ار بابا نمیاد

آره😂👍

.................................................................................................................................................................................

@niniyar_2    

سلام

عکسشون مونده.

می خواستن عکسشون پاک بشه.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

فک نکن عکس بشه گذاشت

⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛

⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️⬜️💛💛💛

سلام

حل مشکل عکس گذاشتن _ مطلب شما به زودی منتشر می شود:

❌️ اول این که توی متن تاپیک عکس نگذارین.

✅️ توی پست باید عکس بگذارین.

💚 یک پست معمولی مثلا حرف یا عدد بفرستین.

💙 بعد سه نقطه زیرش رو بزنین.

🧡 بعد بزنین ویرایش

❤️ حالا توی ویرایش عکستون رو بگذارین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.