2777
2789
عنوان

خیلی دوست دارم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 110 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به این فک میکنم هممون اخرش پیر میشیم میریم تو قبر چقد بازی مسخره ایه این دنیا عین زهرمارهانگیزه ندار ...

عزیزم اینا اثرات افسردگیه یکم ورزش کن گرمی جات بخور قرآن بخون خنده رو و پاکیزه بگرد حالت خوب میشه 

عزیزم اینا اثرات افسردگیه یکم ورزش کن گرمی جات بخور قرآن بخون خنده رو و پاکیزه بگرد حالت خوب میشه

عزیزم ممنونم از راهنمایی شما میدونم افسردگی شدید دارم 

من که هم باشگاه بدنسازی میرم هم مربی شنا و نجات غریق هستم هم خیلی به خودم و لباسام و تمیزیم و نظافت و هم بهترین عطراو رنگ موهام هرکاه ارایشگاه و خلاصه هر رسیدگی که فکرشو بکنید یه خانم میتونه انجام بده همه رو انجام میدم

پیش بهترین پزشکای روانکاوی هم رفتم ولی یه مشت قرص به درد نخور میدن که الکی چاق میکنه