2777
2789

من دو سه سالیه منت ناز شوهرمو میکشم تا قهر میکرد هی زنگ پیام از تنهایی بیکسی اونم سرد بی محبت جوری ک هر تقصیری داشته تا الان ۳ساله یه ببخشید نگفته۶ساله باهمیم یه دختر۴ساله دارم.انقد برام مغروره ده روزه سر چرت پرتاش باهام قهره همش میگه تو بدی بداخلاقی باهمه چیزش ساختم بی پولی خسیسی گداصفتیش بازم میگه بد بد زندگیمو جهنم کرده.تهمت دزدی از خورد خوراک خونرو میزنه بهم تا یه نفر از فامیلام میان هی میگ امدن خوردن رفتن.ده روزه شامشو دادم گرفته ت پذیرایی خابیده پیش منو بچمم نیومده اتاق اما دیدم این واقن جاش خوشه از دیشب شام نمیدم بهش نه برا نزدیکی میاد نه اشتی میاد غذاشم میدم کوفت میکنه میخابه عادت کرده من برم التماسش.کاش امروز بیاد اشتی چون امشبم شام ندم سگ میشه. 

مرد ک قهر نباید بکنه

برا ما پیش نیومده 

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سگ بشه چی میشه؟

به نظرم وقتی اومد خونه برو بخواب چیزی هم گفت بگو حالم روبراه نیس

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه