2777
2789

سلام به روی ماه همتون و دست های خوشگل هنرمند و زحمت کش خانم های عزیز کدبانو

خوب بریم سر اصل مطلب مواد لازم این دسر چهار چیز هست که به احتمال خیلی خیلی زیاد در همه خونه ها موجوده پس بزن بریم

۱_بسکویت ۱۰ الی ۱۲ عدد (بسکویت هرنوعی که باشه هیچ اهمیتی نداره اما بسکویت های کرمدار و پیشنهاد نمیکنم چون دسر رو شدیدا شیرین میکنن و ممکنه اونی که میخوره از شیرینی دسر زده بشه من خودم از بسکویت رژیمی ستاک با آرد جو استفاده میکنم که هم مزه خوبی داره هم شیرینی معتدل)

۲_شکلات صبحانه یک قاشق غذا خوری(هرنوع شکلاتی که باشه فرقی نمیکنه اما من ترجیح میدم شکلاتی که برای دسر و شیرینی جاتم استفاده میکنم شکلات صبحانه فرمند باشه)

۳_نصف استکان

۴_کره یک قاشق چای خوری

تمام مواد لازمی که من اندازه هاشون و گفتم برای یک نفر هستن و هرچه قصد دارید برای افراد بیشتر درست کنید همون مواد رو یک قاشق یک قاشق بیشتر کنید❤️

_خوب چجوری درستش کنیم🤔

_اهان صبر کنید من بهتون میگم😁

اول از همه بسکویت هارو در یک ظرف میریزم اون هارو با گوشت کوب یا هرچیز دیگه ای له میکنیم بعد یک قاشق کره مون رو داخل نصف استکان شیر ولرمممون میزاریم و کمی هم میزنیم تا کره تقریبا آب بشه حالا محتویان استکان رو بالای بسکویت های پودر شدمون اضافه میکنیم خوب با قاشق باهم مخلوط میکنیم و میریم سراغ شکلات صبحانه امون اون رو روی حرارت بخار آبی که از کتری برقی خارج میشه میزاریم و دو قاشق غذا خوری شیر بهش اضافه میکنم و هم میزنیم تا کاملا یک دست بشه و تبدیل به شکلات بشه که نه خیلی مایع هست نه خیلی سفت حالا بسته به سلیقه تون اول ظرف کمی شکلان بریزید بعد یک طبقه بسکویت اضافه کنید و به این ترتیب تا بسکویتتون تموم بشه 

اما در لایه های بسکویت خیلی شکلات نریزید همون در حد یک تا دوقاشق چای خوری و بگذارید آخر کار که تموم شد عمده شکلات آب شده تون رو بالای طبقات بریزید تا شکل قشنگتری بگیره و دسرتون آماده شد حالا یک ساعت و نیم الی دوساعت بگذرید یخچال و بعدا میل کنید نوش جونتون😘❤️

حالا میتونید با پودر نارگیل یا خلال پسته بالاش رو تزیین کنید اما من ساده اش رو بیشتر دوست دارم دیگه هر طور سلیقه تونه درست کنید وهرسوالی بود در خدمتم😊❤️

پیشاپیش از تمام خطاهای تایپی که صورت گرفته معذرت میخوام و اگر جایی و متوجه نشدید بگید روی چشمم دوباره توضیح میدم🌺❤️

من یک روز بی خداحافظی از قلب جهان خواهم رفت 🎶 نگران توام اما... نگران خواهم رفت🥀🍂برای حاجت دل تک تک تون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم* الهم عجل لولیک الفرج🍀🌺