2777
2789
عنوان

کسی بوده شوهرش بیشتر از ده روز قهر کنه یلحظه بیاید بگید چکاکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 44 پست
حرف نمیزنه باهام سلام نمیده میاد خونه نگامم نمیکنه همش میگه تو بدی ب عالم و ادم گفته بده بداخلاقه .م ...

میگم مطمئنی خیانت نمیکنه این رفتار برام اشناست به خاطر ازکاراش سردرنیاری فاصله میگیره یه مدت حواست به کاراش باشه بعید هم نبست باکسی دوست باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهام حرف نمیزنه فقط اخمو تخم یه کلمه هم حرف نمیزنه نگام نمیکنه.منم این دفه ۱۰روزه نرفتم سراغش اما ا ...

میفهمم حستو،چون منم یه خانومم

اما باید واکنشی نشون ندی ،راهشو یاد گرفته 

شما هم جایی نشستی ،بگو که مشکل خودشه،سکوت نکن لطفاعزیزم

تو سن پایین ،زوجها هنوز خامی زیاد دارن متاسفانه

میگم مطمئنی خیانت نمیکنه این رفتار برام اشناست به خاطر ازکاراش سردرنیاری فاصله میگیره یه مدت حواست ب ...

نه خیانت ندیدم اما ممکنه کسی زود گولش بزنه وقتی من نیسم .تل روبیکا اینستاشو هک کردم دارم همش چک میکنم

پول نمیده الان ۱۰روزه هیچی نخریده میده هیچی....حتی برا بچه خوراکی.پولم نمیده بهم .منم چپیدم ت خونه

وای عین شوهرمنه هروقت پول نداره یا قسط داره قهرمیکنه که پول نده این عوضیا راه روششون یکیه موقعی پول ندارن

بی محبت .همیشه میگه تو بدی نمیدونم چ هیزم تری بهش فروختم

خب وقتی اینجوری گفته ،تا حالا نگفتی چرا باید همچین زندگی رو ادامه بدیم ؟

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه خیانت ندیدم اما ممکنه کسی زود گولش بزنه وقتی من نیسم .تل روبیکا اینستاشو هک کردم دارم همش چک میکن ...

یه چک کن یه مدت اگ اون منتفی بود به خاطر پول نخوای این حرکت ها رو میکنه مطمئن باش

منم شوهرم قهرقهروعه همیشه هم خودم میرم آشتی به تعداد خیلی کم هم اون اومد برا آشتی،ولی من طاقت قهر ندارم زود آشتی میکنم نهایت دو روز تحمل کنم میدونم کارم درست نیس

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نه خیانت ندیدم اما ممکنه کسی زود گولش بزنه وقتی من نیسم .تل روبیکا اینستاشو هک کردم دارم همش چک میکن ...

سلام عزیزم میشه بگی چه جوری هک میکنی که متوجه نمیشه؟ کانتکت هات براش نمیره؟؟