2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 3300 بازدید | 182 پست
جدا شو باشه ?????

دیگه به ته خط رسیدم نمی‌کشم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر حرفات عجیبه که آدم میمونه برم بیرون از تاپیکت بهتره تو خودتم انگارعقل درستی نداری وگرنه دلیلی ...

آدم روانی از تاپیکم برو بیرون 

اگه آدم سالمی بودی جوابت رو میدادم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

پدر مادرت چیزی نمیگن؟😐😐😐😐

مادرم میگه خواهرت و برادرت جدا شدن بسه دیگه 

پدر هم ندارم 

تو دوره عقد و کتک کاریواقعا عجیبه نباید بمونی باهاش عزیزم از الان اینطوریه من خالم ۳ ساله عروسی گرفت ...

آره می‌خوام تموم کنم 

آدم روانی از تاپیکم برو بیرون اگه آدم سالمی بودی جوابت رو میدادم

ببخش گلم ولی منم تقریبا همین نظرو دارم البته دور از جونت . اخه خودت وقتی میدونی کتک میخوری و ... چرا جدا نمیشی خب 

دلیلت فقط حرف مادرته ?!!

مادرم نمیزاره میگه هم خواهرم طلاق گرفته هم برادرت من نمی‌کشم

باهاش حرف بزن یکی دیگرو واسطه قرار بده
یخدا با این ادمی که تو گفتی بری زیر ی سقف بدبخت میشی
بهش بگو من برم مشکلاتت بیشتر میشه تا اینکه خونه بمونم

خودشم کتک خیلی بد اصلا نمیدونی چقدر بد میزنه منو

فقط یسوال.‌‌کتک میزنه از اولین بار چجوری تونستی ببخشی ججوری تونستی اقدام نکنی برای طلاق؟کتک اونم تو عقد؟نمیفهمم هر چقدر هم تو محیط سنتی یا محروم یا هرچی باشید این مسئله قابل چشم پوشی نیست اصلا عزت نفس پ کو ارزش داره بخاطرش از غرورت بگذری و اون ذلیلت کنه؟بره صد سال سیاه شوهر نباشه وقتی یاد نگرفته چجوری همسرداری کنه بیجهت چرا یه دختر رو بخواد بدبخت کنه ...افرادی هم که دست بزنن مطمئن باش کمبود دارن و زندگی سمی میسازن برای همسر و فرزندانشون

همه چیزایی که می شنوی باور نکن و نصف چیزی ک میبینی باور کن، دلنبند واعتماد نکن ب حرفا ب رفتارهاشون فکر کن...
تو رو خدا جدا شو ،پول وام و طلای و کلا زندگیت رو ازت میگیره ،ولش کن

آره ولش میکنم 

اره میتونی طلاق بگیری این الان کتک کاری میکنه بری زیر یه سقف که دیگه هیچی

آره واقعا می‌کشه منو مطمئنم 

رفیق من دوران عقدش کتک میخوردباهمون اشغال ازدواج کرد بس ک عاشقش بودحالا با ی بچه تو شکمش کتکش زد تو ...

ای وای 🥺

منم هر چی به مادرم میگم میگه جدا نشو 

میگه درستش کن و ...

باهاش حرف بزن یکی دیگرو واسطه قرار بده یخدا با این ادمی که تو گفتی بری زیر ی سقف بدبخت میشی بهش بگو ...

اره با دایی عمویی کسی . برادرش حداقل درک میکنه زندگی با یکی اینجوریه چجوریه