2777
2789
عنوان

طلاق در دوران عقد

3300 بازدید | 182 پست

به نظرتون طلاق تو دوران عقد راحته ؟

شوهرم قرار بود بعد یکسال عقد منو ببره خونش 

الان دو سال گذشته خونه نتونسته حتی اجاره کنه 

بهم میگه تو وام ازدواجت رو بده به من تا خونه بگیرم 

برات قسطش رو هم خودم میدم منم دیدم خیلی کتکم 

میزنه تصمیم گرفتم جدا بشم ، الان دیروز منو زده 

امروز دستم کبود شده بخاطر کتک کاری و اینکه منو 

خونه خودش نبرده میتونم طلاق بگیرم ؟

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بله میتونی بگیری 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

اگه رابطه نداشتین و باکره هستی 

حتی اسمش هم از شناسنامه خط میزنن

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا دستتت کبوده برو پزشک قانونی که ثبت بشه 

بتونی حتی دیه بگیری ازش

مشاور تحصیلی📚پایه هفتم تا یازدهم🦋.         درخواست دوستی ممنوع ⛔                                                                 تاپیک هامو دنبال کن ، جواب سوالاتتو میگیری ❤️ 
چقد بی عرضه هست

خییلی از الان میگه طلاهاتو بفروش باهاش ماشین بگیرم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

تا دستتت کبوده برو پزشک قانونی که ثبت بشه بتونی حتی دیه بگیری ازش

فردا میرم میتونم طلاق بگیرم بخاطر کتک؟