2777
2789
عنوان

هرکی از چهرم ایراد بگیره خداوکیلی صدتومن میدم😂📸

| مشاهده متن کامل بحث + 25767 بازدید | 576 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بچهاا یه سوال بپرسمم شما اگه یه پسر توی مجازی بهتون خیلی ابراز علاقه کنه و اصلا آدم بدی نباشه با هیچ ...

به همچین آدمی میگن شکاک

زنش بشی حبست میکنه تو خونه میگه بری بیرون بهت تجاوز میکنن،میدزدنت،نمونه ش شوهر خودم..

خدایا میدونم هرچه زودتر معجزه میکنی برام💙هیچ نیرویی وجود نداره جز نیروی خدا💚
شیرخشک هم خوبهصبحانه تخم مرغ آب‌پز بخور هر روز، بعد حدود3_2هفته تاثیرش تو پر شدن صورتت میبینی مخصوصا ...

ممنونم عزیزم 

من کلا استعداد چاقی ندارم .ولی شیر خشک و تخم مرغ امتحان میکنم مرسی از محبتت🌸

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋
به همچین آدمی میگن شکاکزنش بشی حبست میکنه تو خونه میگه بری بیرون بهت تجاوز میکنن،میدزدنت،نمونه ش شوه ...

میشه یه بار دیگه بزاری من دیر رسیدم

بهار من نیامد. دعام کنید درست شه همه چی خسته شدم از دویدن برای همه چی 

نه نبود

هست لینکه

بزن روش

کپی کن

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     
این

چقدر شبیه این بازیگر تو بچه مهندس هس🙄🙄🙄

مرضیه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻اقایون سایت درخواست ندید قبول نمیکنم 😏