2777
2789
عنوان

دوتا از همکارای متاهلم با هم رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7210 بازدید | 161 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پس قطعا اشتباه دیدی.تا مطمین نشدی تهمت نزن.چون میدونی که میتونن اذیتت کنن

ن صدای عشوه و اهش رو شنیدم شک کردم رفتم جلو از پشت دیدم سریع پریدم تو سرویس اگه نمیشندیم اره ولی اون علی جان  نکن رو کجای دلم بزارم 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من فکر میکردم من اینجورم ام پس تنها نیستم والا بخدا با یه بچه خیلی انرژی دارن و سرخوشن و حوصله دارن ...

وای دقیقا

الان بچه من تمام فصل پاییز زمستون انواع ویروسارو میگیره جونی برام نمیزاره وقتایی ام خوبه باید حرص چیزای دیگشو بخوری  کارای خونه و رسیدگی به زندگی واقعا حوصله ایی نمیمونه حتی دوست داری شوهر خودت چند شب نیاد تو سکوت و ارامش باشی

چجوری با وجود حتی بچه وقت دارن فکر کنن به نفر سوم

یا مادر نیستن یا ازین زنای بی قید و بند و بدجنسن

حالم بهم خورد... اگه شوهرتون یا زنتون رد دوست ندارین طلاق بدین... بعد برین به کثافت بازیاتون ادامه بدیم... به نظرم چندش ترین آدما.. آدمای خیانت کارن.🤮😑.. اینا خیری هم از زندگی نمی بینند🙃

روز های خیلی خوبی تو راهه🧡🌱.... میشه برای خواهرم دعاکنید....❤🥺

انشالله درآمدت بیشتر بشه بهترین کارو کردی عزیزم سخته یادگیریش؟؟

آره من همچی یادم رفته بود همچی 

کم کم راه افتادم اولم بهم فقط تنخواه میدادن ثبت های ساده میدادن نمیزاشتن پشت سیستم بشینم الان شکر خدا بهتره خداشکر سرپرست حسابداری آدم خوبیه خیلی باهام راه اومد 

حتی یه روزایی دوساعت اضافه کار واستادم ولی الان راضیم همینکه جای ترقی داره خوبه 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ن صدای عشوه و اهش رو شنیدم شک کردم رفتم جلو از پشت دیدم سریع پریدم تو سرویس اگه نمیشندیم اره ولی اون ...

نمیشه از اول با جزییات توضیح بدی اخه میگی کم مونده بود باهم ...برن باز میگی گفته نکن ...پس کاری میگردن یا نمیکردن

من از دانشگاه حسابداری خوندم لیسانسمم ورودی سال ۹۲ بودمولی دیر شاغل شدم متاسفانه و الان از صفر شروع ...

شوهر منم حسابداره شرکت خصوصی 😭

همکارهاش همش هم خانم 

من رفتم پیشش چیزی ندیدم ولی سال قبل یکی بود شوهرم  میگفت چهل سالشه انگار بیست سالشه   و شوهرش پرستاره گفته شوهرم خیلی ول هست  اینقد تعریفش میکرد باهوشه و به خودش میرسه و فلان

بعد دیدم با شوهرم اینقد راحت چت میکنن همدیگه رو به تو صدا میکردن ، حالم بد میشد 

خدا رو‌شکر گمش گور کرد رفت 

ن صدای عشوه و اهش رو شنیدم شک کردم رفتم جلو از پشت دیدم سریع پریدم تو سرویس اگه نمیشندیم اره ولی اون ...

ای خاک عالم تو سرشون.

ببین تو کثیفی  اینا شکی نیست.ولی تروخدا جایی نگو.اذیتت میکنن

بله خانم مقصره..خانم اگه محل نده مردا خودشون رو بکشنن هم نمیتونن کاری کنن..مگه اینکه دیگه تهدید کنه‌ ...

مگه خانوم ادم نیس اونم وسوسه میشه اونم انسانه توی این جامعه همه چی رو از چشم زنه بیچاره میبینن

خداروشکر موفق باشی مهربون❤️

مرسی عزیزم تو هم شروع کن بخدا دیر نیست 

از کم شروع کن حتی اگا بیمه نکنن یا حقوق پایین باشه 

کم کم  راه میفتی 

ای خاک عالم تو سرشون.ببین تو کثیفی اینا شکی نیست.ولی تروخدا جایی نگو.اذیتت میکنن

صداش تو گوشمه حالم بد اصلا هر چیزی جایی داره آخه تو اداره بی شرفا