2777
2789
عنوان

میخوام ی تصمیم بزرگ بگیرمو پدر مادرمو بزارم خونه سالمنداااان

| مشاهده متن کامل بحث + 3780 بازدید | 120 پست
عزیزمم💔اگه شرایطشو داری برو تراپی اروم میشی وگرنه با این حال اگه سالمندان هم بزاری دلت آروم نمیشه

رفتم تراپی خوب نشدم من بدجور فکری ام حتی ی مدت فلوکستین مصرف میکردم ک یکم بهتر شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره والا همونجوری ک اونا منو انداختن بیرون تو دوران نوجوانی و من مجبور شدم هم کار کنم هم جا خواب پید ...

اگه اینطوره و نمیخوای گناه نمیکنی اولش به بقیه خواهر برادرات بگو اگه قبول نکردن نگهشون دارن ببرینشون سالمندان

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
اگه اینطوره و نمیخوای گناه نمیکنی اولش به بقیه خواهر برادرات بگو اگه قبول نکردن نگهشون دارن ببرینشون ...

خواهرم اوضاع مالی خوبی نداره مث اینک سر وقت خواهرم همون بچه یکی یدونشونم رفتن ولی دست رد ب سینشون خورده

خواهرم اوضاع مالی خوبی نداره مث اینک سر وقت خواهرم همون بچه یکی یدونشونم رفتن ولی دست رد ب سینشون خو ...

خب پس فقط تو مسئول نیستی به اوناهم بگو باهم ببرین سالمندان 

خدایا به قلبم ارامش بده به روحم ارامش بده عزیزانم را فرزندانم راه به حرمت پاکی حضرت فاطمه زهرا س حفظ کن تقدیرشان را خوب مقدور بفرما خدایا خودت کمکمون باش پناهمان باش
اونموقع من دیگ باهاشون ارتباط نداشتم پامو بعد ازدواج اونجا نزاشتم بارها خط عوض کردم ولی شمارمو گیر م ...

بلاکشون کن 

اشتباه نکنی پاشونو به خونه زندگیت باز کنی

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ببین اگه راه داره نزاری نزار 

اما اگه واقعا نمیتونی ازشون پرستاری کنی بزار اگه راهی نداری بزار 

اگه از روی لجبازیه این کار رو نکن خودت پشیمون میشی واسه خودت عذاب وجدان درست نکن 

عزیزم، عمیقا چیزایی که گفتی و درک میکنم.

اصلا لازم نیست باهاشون در ارتباط باشی که بخوای ببریشون خونه سالمندان.

کلا ارتباطتو باهاشون قطع کن، منم همین کار و کردم، سال هاست پدرمو ندیدم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍