2777
2789
عنوان

دوتا از همکارای متاهلم با هم رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7210 بازدید | 161 پست
مشخص بود قشنگ همکار آقا رو با اسم کوچیک صدا می‌کرد و با یه آه ناله میگفت ...نکن دفعه اولشون بود اینج ...

وای چقدر کثیف حالم بد شد .....بعضی‌ها اصلا هیچ شرف و ابرو ندارن فکر کن تو محیط کار!!

من از دانشگاه حسابداری خوندم لیسانسمم ورودی سال ۹۲ بودمولی دیر شاغل شدم متاسفانه و الان از صفر شروع ...

منم ورودی ۹۶ تازه میخام برم 

دوره نرم افزار سپیدار دیدین ؟؟

سامانه مودیان و...

کلا چند جلسه طول میکشه ؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بخدا منم کاملا همینم میگم این حوصله و انرژی از کجا میاد

من فکر میکردم من اینجورم ام 

پس تنها نیستم 

والا بخدا با یه بچه خیلی انرژی دارن و سرخوشن و حوصله دارن ،،، 

اخه یه ادم متاهل سی ساله با بچه،،،، چه جوری اینقد شوق و ذوق جنس مخالف رو داره؟؟ 

برام بشدت عجیبه که انقد کار روتینی شده که جدیدا بلاگرا دارن کلیپ میسازن مثلا وقتی پسرت میفهمه دوس پس ...

همین اینستا به نظرم همچی رو به ...کشید 

زمان دانشجویی من اینستا نبود باور کن انقد روابط ضربدری هم نفود

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

برام بشدت عجیبه که انقد کار روتینی شده که جدیدا بلاگرا دارن کلیپ میسازن مثلا وقتی پسرت میفهمه دوس پس ...

دیگه اینا شدن الگوی مردم....واقعا اکثریت اینا نون حلال نمیخورن 

خانمها خودشون را جمع کنن هیچ مردی نمیتونه غلط اضافی کنه وقتی یه زن چراغ سبز نشون میده باید فاتحه زند ...

دقیقااا درسته الان ینفر گفت خانم بیچاره مثرد قضاوت قرار میدی!!! ینی اون خانم پاک و معصوم بوده مورد ظلم قرار کرفته!! بخدا که الان جامعه جوری شده که زنها خطر ناک تر از مردا شدن خودمونم زنیم داریم میبینیم دیگه. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
ولاا بخدا بعضی ها دیونه ان،،، تعجب میکنم من دوساعته دارم میگم حوصله هیچ مردی ندارم حوصله شوهرمم ندار ...

حب دنبال اینن فقط ببین زنی بی حوصلست یا یه کوچولو گلایه کمه از زندگیش فک میکنن الان آرنولدی چیزی هستن سری میخان بیان مخ بزنن یزره عقل شعور ندارن 

مردایی دنبال زن متاهل باشن واقعا حیوونن

منم سی خورده ایم بقول شما میکم چه حوصله ایی دارن یسری عشق و عاشقی و خیانتو

من فکر میکردم من اینجورم ام پس تنها نیستم والا بخدا با یه بچه خیلی انرژی دارن و سرخوشن و حوصله دارن ...

اینا دیگه زیادی گرمن باید کافور تو حقشون ریخت

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولمه دمم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

متاسفانه همین احمقای مجازی دارن الگو سازی میکنن و همه چیزو به گند کشیدن. من فقط موندم کسایی که اینارو فالو میکنن واقعا مغز دارن توی سرشون یا نه؟

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همین اینستا به نظرم همچی رو به ...کشید زمان دانشجویی من اینستا نبود باور کن انقد روابط ضربدری هم نفو ...

واقعا همین جوریه. قبل ازینکه فرهنگ استفادش بیاد خودش اومد و نتیجش شد این.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
همین اینستا به نظرم همچی رو به ...کشید زمان دانشجویی من اینستا نبود باور کن انقد روابط ضربدری هم نفو ...

قبلا بود منم هم ورودی توام اما انقدر زیاد نبود و یجوری بود که ادما خجالت میکشیدن و مخفیش میکردن،اما الان اگر اصیل و وفادار باشی بهت انگ امل بودن میزنن!

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
منم ورودی ۹۶ تازه میخام برم دوره نرم افزار سپیدار دیدین ؟؟سامانه مودیان و...کلا چند جلسه طول میکشه ؟ ...

من قشنگ از سفر شروع کردم ۲ ماه کارآموزی بدون حقوق تووهمین شرکتمون اومدم اول هیچی دستم نمی‌دادن الان کم کم دارن بهم میدن و من با حقوق ۷۵۰۰ شروع کردم الان ۱۰ میدن و ان شاءالله  از عید به بعد بیشتر میکنن 

حقوقم زیاد نیست ولی با توجه به تجربه و سابقه صفرم بنظرم اوکیه

متاسفانه همین احمقای مجازی دارن الگو سازی میکنن و همه چیزو به گند کشیدن. من فقط موندم کسایی که اینار ...

حقیقت اینه که ادمایی مثل خودشون فالوشون میکنن وگرنه هر گسی که ذره ای انسانیت داشته باشی نمیتونه همچین محتواییرو تحمل کنه

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡