2777
2789
عنوان

دوتا از همکارای متاهلم با هم رابطه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 7190 بازدید | 161 پست
عزیزم قرار نیست هرکی شاغله بد باشه .

همه که بد نیستن ولی بعضی مردا یا زنها جنبه ندارن شوهرم میگفت یکی بود اینقد لباساش باز بوده ما مردا رومون نمیشده به یه خانم سن بالاتر میگفتیم یکم خودشو بپوشونه محیط کاریه 

شوهر منم حسابداره شرکت خصوصی 😭همکارهاش همش هم خانم من رفتم پیشش چیزی ندیدم ولی سال قبل یکی بود شوهر ...

ن باور کن همه بدنیستن 

من همکارای چشم پاک خیلی دارم حتی نگاه هم نمیکنن مستقیم نمیدونم بی ذات هم پیدا میشه شک نکن به شوهرت 

لایک نکن جان دل 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همه که بد نیستن ولی بعضی مردا یا زنها جنبه ندارن شوهرم میگفت یکی بود اینقد لباساش باز بوده ما مردا ر ...

این خانومم تنها همکارمه که بد لباس میپوشه هممون بلندو اداری میپوشیم 

این خانوم یه کت کوتاه ماشالله  رون هم داره اصلا راه میره یا میشینه حال آدم بد میشه 

عین فنرم  همیشه تو راهروها وله 

بهش شک میکردم ولی اینکه بره با این آقا ن 

لایک نکن جان دل 

همه این کثافت کاری وخیانت وبی شرف بازی برمیگرده به اینکه این جماعت خیانتکارنسبت به شوهروزنانشون تعهدندارند.وبه خداایمان وباورندارند اینامنافقانی اند که درصدراسلام به پیامبرعظیم وشان وآن یگانه معصوم خدا اهانت وبی حرمتی میکردند.بله همگی بی باوراندونمیدانندکه این زناوخیانت چه عواقبی درپیشگاه خدادارد.که خدای بزرگ میفرمایدلعنت به خوانین ولاتقرب ب زنا.نفرین برخائنان واصلابه زنانزدیک نشوید.همگی فریب خوردگان هواوهوس وشیطانند.

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
مدرک از کجا بیارم

عکس

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متولّد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

همه این کثافت کاری وخیانت وبی شرف بازی برمیگرده به اینکه این جماعت خیانتکارنسبت به شوهروزنانشون تعهد ...

هرچیزی و به اسلام ربط ندین

این همه ادم بی دین و متعهد میبینیم.