2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4141 بازدید | 156 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم یا دیگه دعوت نکن. 

یا یبار که دعوت کردی بگو بشقابهاتونو بدید خودم بکشم. 

براشون بکش و بگو عزیز دلم اگه باز خاستید بگو براتون بزیزم. ولی اسراف نشه . 

موقع رفتن هم یه پرس غذا بدید با خودشون ببرن. 

دیگه خانمه میفهمه کارش چقدر زشت. 

تو یه جمعی بودم کارشون همین بود. چند روزم باهم بودیم. گفتم اینطوری نمیشه که اینقدر عذا اسراف بشه. با زبون خوش گفتم بچه ها بشقابهارو بدید من بکشم بخورید کم بود باز بکشم. اینطوری اسرافم نمیشه . اونام قبول کردن

بعضیا از مادر شدن فقط زاییدنو بلدن

بابا اون بچه تربیت هم میخواد

حرفم میزنی میگن بچست

بخدا بچه های با ادبم داریم ک آدم نگاه میکنه ب رفتاراشون کیف میکنه

بچه شیطون فرق میکنه با بچه بی ادب

انقد بدم میاد از این مادرایی ک سواد تربیت بچه رو ندارن تلاشم نمیکنن یاد بگیرن اه

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

واااای چقدر رو مخه وااای

یه کاری کن پیش دستی کن و خودت یه بار براشون غذا بکشن یعنی کف گیر رو بردار شروع کن به کشیدن

تا یاد بگیره 

از ادمای اسراف کار واقعا خوشم نمیاد

مادر بودن یعنی خود را در هر لحظه فدای فرزندت کنی، بدون اینکه منتظر چیزی باشی جز لبخندی که دنیا را برایت روشن می‌کند.

چرا به خودت بر چسب بد زدی ،اون بی کلاسه ،اتفاقا من تو مهمونی کمتر از حد معمول که بچه م میخوره میکشم براش ،چون معمولا بچه ها حواسشون پی بازی ه میخوان زود برن آگه خواست دوباره میکشم ،شما هم باید زودتر از اینا هر چیزی که دست خورده میکردن میریختی تو ظرف بهش میگفتی من دوست ندارم بریزم بیرون ببینین خودتون بخورین شاید متوجه بشه، و بدونه شما دست خورده ی اونا رو نمی‌خورید میریزید سطل زباله  

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
چقدر مت بدم میاد از اینجور ادما.دعوتشون نکن مادرش باید شعور داشته باشه و بچشو تربیت کنه.مشکل از شما ...

طرف با بچش اومد خونمون بعد بچه یکسالش نشده نمیفهمه مامانششش زور جلوش شیرینی بگیرین هیچی قشنگ له و ... کرد 

بعضیا هستن ب همونم راضیِ راضین از بیرون ریختنش که بهتره

نه

هر آدمی شان و شخصیت و غرور خودش رو داره

نهایتا بکنن پلاستیک و برای یون‌های جاده و بیابون بریزن

من یک لباسی که میخوام ببخشم اینقدر زیر و بالاش میکنم که زیپش خراب نباشه دکمه اش شل نباشه رنگ پریدگی نداشته باشه

خیلی رفتار بدی دارن بعضیا واقعا درسته😔خب بیرون نریزید غذاهارو بریزین تو یه بار مصرف ببرین برا نیازم ...

غذای دهنی بچه مهمونو😐

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است

بنظرم نباید این همه ریخت وپاش کنی و انقدغذا و دسر مختلف بزاری سفره،اونجوری احتمال اسراف بیشتره چون ممکنه مثلاً بچه هی بگه از این می‌خوام از اون می‌خوام همشم که نمیتونه بخوره اضافه میمونه

دعوتشون نکن دیگ... پول بابتش دادی اونم تو این گرونیا

تو این سه سالی ک ازدواج کردیم شاید بالای ده بار اومدن خونمون با بقیه دوستامون یا خودشون تنها . و بدون استثنا هربار ماجرا همین بوده