2777
2789
عنوان

ممنون میشم نظر بدید تو دعوا ما کی مقصره

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 98 پست
من خجالت میکشم با دختر عمش صحبت کنم اون جوری رفتار میکنه انگار مسخره ام

هااا

همین دیگه باید اعتماد به نفسو عزت نفستو ببری بالا

همیشه تو خونه بهترین لباسارو واسه شوهرت بپوش

ارایش کن نه مکاپ کامل یه رژ و ریمل و سرمه و موهای بافته

به خودت حسابی برس به پوستت به موهات به هیکلت 

حتما حتما برو باشگاه یه هیکلی بساز خفننننن که دختر عمش ببینه انگشت کوچیکه توهم نیست

ادم میشه

از طرفی شوهرت برات میمیره

و تو جمع بروز میده توهم باهاش همراهی کن

تا ببینه چقد عاشق همین و اونی که خودشو مسخره کرده خودشه

نه تو تو اصل کاری هستی حتما کارایی که گفتمو انجام بده

به شوهرت اعتماد کن

شوهرت فکر میکنم خودش ادم معمولیه نه مذهبی نه ول 

مثل مامتن بابای من که با همکاراشون و... راحتن صحبچ میکنن شوخی میکنن ولی عاشق همن

اینجوری که شوهرت بعداز دعوا قربون صدقت رفته دیگه باید بفهمی چقدر عاشقته

آره سخته برام بخشیدنشچون من تو خانواده ای بودم که این کارا برامون عادی نبود ولی شوهرم ارتباط ه اجتما ...

میتونید از یه مشاور  خوب در این زمینه کمک بگیریدچه اشکال داره، مگه مشورت گرفتن بده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آره از مشاور کمک بگیرکنترل خشم رو یاد بگیربدترین دعواها دعواهایی هست که طرف مقابلت یا خودت مقصر نیست ...

ممنونم ازت ❤️ آره واقعا اصلا بلد نیستم درست رفتار کنم 

من مثل خار گلی در پسِ هر باد نگهبان توام 🤱🏻🤭

هاااهمین دیگه باید اعتماد به نفسو عزت نفستو ببری بالاهمیشه تو خونه بهترین لباسارو واسه شوهرت بپوشارا ...

خیلی حرفات بهم حس خوبی داد ❤️❤️ باور کن اصلا مادرم تا حالا اینجوری به من یاد نداد 

حتما به خودم بیشتر میرسم دلم نمیخواد از دستش بدم ولی حرص میخورم از دستش 

خیلی حرفات بهم حس خوبی داد ❤️❤️ باور کن اصلا مادرم تا حالا اینجوری به من یاد نداد حتما به خودم بیشتر ...

فدات قشنگم

راستی یچیز دیگه اقتدار بده بهش

مثلا نظرتو خواست نظرتو بگو ولی بعد بگو هرچی اقاییم بگه و... یا از الفاظی

مث سرورم،تاج سرم و... استفاده کن

باپدرمادرش خوب باش و بهشون احترام بذار

من خودم از خانواده شوهرانقدربدم میا حرص میخورمم ولی اکتیازات زیادی دستگیرت میشه

با رفتارت باعث میشی شوهرت پیششون سربلند شه و اونا به چشم ببینن انتخابش چقدر عالی بوده

درکت میکنم عزیزم،بعداز مدتی تموم مشکلاتت انشاءالله برطرف میشه

فدات قشنگمراستی یچیز دیگه اقتدار بده بهشمثلا نظرتو خواست نظرتو بگو ولی بعد بگو هرچی اقاییم بگه و... ...

آره با مامان باباش خوبم با خودش همیشه جنگ و بحث داشتم که از این به بعد رو رفتارم کار میکنم 

ممنون از دعات🙏🏻

باور کن هنوزم میخواد بزنه من متوجه میشم بخدا اصلا براش مهم نیست تو دوران مجردی ام خانوادها گقتن که م ...

چرا نشده اخه

باور کن زیادی حساسی 

احتمالا دخترعمه یه سری ویژگی های مثبت داره که به چشمت اومده و باعث شده جدی ش بگیری و ناخوداگاه در مقابلش احساس کمبود اعتماد به نفس کنی

🏃🏻‍♀️

چرا نشده اخهباور کن زیادی حساسی احتمالا دخترعمه یه سری ویژگی های مثبت داره که به چشمت اومده و باعث ش ...

نمیدونم 💔 به هر حال اینکه میخواد نزدیک بشه رومتوجه میشم 

چیزی تغییر نکرده بازم خودت مقصری طبق چیزی که تعریف میکنی 

بیخودی حساس شدی رو دختر عمه 

اون بدبختم تموم عکسا رو حذف کرده از فردا هم بیچاره مجبوره بخاطر حساسیت های الکی تو روابط پنهانی داشته باشه دوباره بهش شک میکنی واینقدر شک میکنی که اخر سر هم خودت دیوونه میشی هم اونو دیوونه میکنی یا فراریش میدی سمت یه خانم دیگه 

شوهر بیچاره خیانت نکرده تو توهم خیانت پیدا کردی  وگرنه آدم با فک وفامیل گاهی صمیمی هست اونم تو مجردی بیشتر وممکنه روابطشون گرم باشه وباهم عکس وفیلم داشته باشن این دلیل گیر دادن نمیشه 

بعدم متوجه نشدم چرا همه عکسای خودتونو پاک کردی وبهونه گرفتی که عکس باتو نداره 

هر روز هفته تو هشت روز یه بهونه واسه قهر پیدا میکردی درسته قهر خوبه ولی نه الکی قهر وناز هم باید دلیل منطقی داشته باشه وگرنه فکر میکنه مشکل داری خدایی ناکرده 

راستی خودت با فامیلت عکس وفیلم نداری؟

بنظرم تو یه چیزیت میشه دختر حواست خیلی به خودت باشه