2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 156 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعضیا اخلاقشون اینه از بچگی ولع دارن زیاد میکشن باقیشو باید بریزن دور

این وظیفه مادره که به بچه بگه کم بکش اگه خوردی،دوباره بریز نه که مادر از بچه بدتر باشه

شعور ایجاب میکنه حداقل خونه دیگران باقیمونده غذای بچشو خودش بخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من خودم همیشه تو مهمونی ها برای خودم کم غذا میکشم که اگه بچم غذاش اضافه اومد از غذای اون بخورم

وای جاریا من اصصصصلا دست به غذای بچه نمیزنن!حس میکنن کلاسشون پایین میاد ولی خانواده من اصلا اهل فیس الکی نیستن میخورن غذای بچشونو

موقع چایی کیک یا بيسکوئيت میارم بعد رفتنشون خونه رو تمیز میکردم دیدم پسرش بالای ده تا بيسکوئيت برداش ...

همسر منم به اسراف به شدت حساس در حدی که یه دونه برنج هم‌موقع تمام کردن غذا نمیزاره تو بشقاب ولی دیدم کسایی که اصلا براشون مهم نیست من نمونشو دارم که همینجوری بی رویه اسراف میکنن هم‌خودشون هم بچه هاشون بخدا برکت از خونه میره نمیدونم‌ چرا نادونن

عنوانتون به موضوعتون نمیخورهشما لقمه نمیشماریناز اسراف بدتون میاد مثل خیلی هامن باشم همون غذا رو میک ...

گفتم اینو گفت ما غذای مونده نمیخوریم غذا یک ساعتم بمونه ما نمیخوریم چه برسه وعده بعدی 

الان صحبت دورهمی بود با شوهرم گفتم من دیگه هیچوقت اونارو دعوت نمیکنم اعصابم خورد میشه . شوهرمم میدون ...

کار خوبی میکنی اصلا فرهنگ مناسبی ندارن بهتر ک قطع رابطه کنید . خونه خودشون هم همینن؟؟

مینیمال 

منم بدم میاد غذا تو بشقاب بمونه ادم وقتی خودش میکشه باید اندازه شکمش بکشه. متاسفانه خواهر برادر خودمم همین مدلین هر بارم تذکر میدم که باید تا انتها بخورین واقعا دور ریختن غذا برکتو از خونه می‌بره 

این لقمه شمردن نیست 

ابن مهمون بی شعوره و اسراف گر حق داری ناراحت بشی 

من جایی برم جوری غذا میذارم برای پسرم که بخوره و اگر نخورد خودم بخورم 

نه که اسراف بشه 

آدم دلش میسوزه 

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی رفتار بدی دارن بعضیا واقعا درسته😔خب بیرون نریزید غذاهارو بریزین تو یه بار مصرف ببرین برا نیازم ...

خیلی کامنت شما زشت تر بود.غذای دست خورده رو خودشون نمیخورن ببر برا نیازمند.اگر میخواید ببخشید درست ببخشید نه از دور ریز

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.