2777
2789
عنوان

شما هم لقمه های مهمون رو می‌شمارید یا من فقط اینطوریم

| مشاهده متن کامل بحث + 4211 بازدید | 156 پست

عنوانتون به موضوعتون نمیخوره

شما لقمه نمیشمارین

از اسراف بدتون میاد مثل خیلی ها

من باشم همون غذا رو میکنم توی ظرف یکبار مصرف و میدم بهشون ببرن و میگم حیفه بریزم دور گناه داره. باشه برای وعده بعدی کنار غذاتون باشه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای این کار اوج بی فرهنگیه من خواهرم بچه هاش غذا خور نیستن غذا میکشه براشون ولی معمولی نه زیاد ولی همونم نخورن براشون میبره میگه اینجا هیجان دارن تو خونه میرسن میگن گشنمونه میخورنش آخر شب ولی آخه بچه ۵ساله!معدش گنجایشی نداره!چرا میریزه!

این لقمه شمردن نیست،بی فرهنگی مهمونه ک اندازه شکمش غذا نمیکشه و اسراف میکنه

من تو هتل هم زیاد دیدم چون صبحانه رایگان بود یه عده از خود بی خود میشدن ۱۰تا ظرف پر میکردن و نمیتونستن بخورن همه ش و حیف و میل میکردن.خیلی زشته واقعا

خیلی رفتار بدی دارن بعضیا واقعا درسته😔خب بیرون نریزید غذاهارو بریزین تو یه بار مصرف ببرین برا نیازم ...

وقتی انقدر دستخورده اس خیلی زشته ببره برای نیازمندا 

ادم باید وجدان داشته باشه