2777
2789
عنوان

زن داداشم میاد میشینه رو مبل

| مشاهده متن کامل بحث + 4409 بازدید | 161 پست

الان میان میگن وظیفش نیست کار کنه. دعوت کردین باید خودتون کار کنین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

خیلی آدم بی فرهنگیه! به خیال خودش لابد فکر میکنه با این کارا عزیز میشه احترامش حفظ میشه😐

من خودم خیلی اهل اینکه پا به پای میزبان کار کنم نیستم اما یکم کمک کردن تو چیدن سفره یا جمع کردنش و ... واجبه

مگه اومده هتل؟

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب گلم اگه میگفتی خواهرشوهرم اینجوریه قشنگ با تیر وترکش چنان سوراخ سوراخش میگردن که میشد صافی ولی چون گفتی عروس متاسفم کاری از دست من برنمیاد فقط دعا کنید

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

حالا جدای از عروس و خواهرشوهری اونم انسانه دیگه اگه ذره ای وجدان داشته باشه باید از زحمات طرف تشکر کرد کمی کمک آدمو فلج نمی کنه که

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
حالا جدای از عروس و خواهرشوهری اونم انسانه دیگه اگه ذره ای وجدان داشته باشه باید از زحمات طرف تشکر ک ...

خونه فامیلاشون بشدت کاریه خونه فامیل های ما هم کمک میده خونه ما بازی در میاره

ببین من طرفدار عروس نیستم 

اما گاهی اوقاتم دیدم مثلا شوهره میره خونه پدر زن مادر زنش کمکشون نمیکنه مثلا جایی بخوان برن نمیبره وسیله ای جابه جا کنن کمک نمیکنه و خب عروسه هم برای اینکه به شوهرش به بفهمونه کارش چقدر اشتباهه تو خونه مادر پدرش کمکشون نمیکنه شاید برادر شمام کوتاهی کرده 

اقااااا اینی ک اسی گفت خود خود منمممم🤣🤣🤣🤣🤣

ی لحظه شک کردم 😅😅😅

بابا خونه خودم هر روز میشورم و میپزم بدم میاد میرم ی جا کار کنم میرم مهمونی ک استراحت کنم دبگه 

حالا ی بار مادر شوهرم گفت بیا سالاد درست کن گفتم مامان میخواستم سالاد درست کنم میموندم خونه خودم 😂😂دیگه ج نداد 

آخه این دیگه بی ادبهمن خونه مادر شوهرم نیمرم دستشویی هاشونو بشورم و تمیز کنمولی دیگه طرف شستن یا سفر ...

منم میرم کمک میدم اصلا نمیتونم ببینم مادر شوهر داره کار میکنه من نشستم

خونه فامیلاشون بشدت کاریه خونه فامیل های ما هم کمک میده خونه ما بازی در میاره

خب شاید شماهم میرید خونه اون کار نمیکنید!!!من همینجور هستم جاریم و مادرشوهرم که میان خونه من اجازه نمیدم حتی یه قاشق بشورن یا جا به جا کنم منم که خونشون میرم کاری نمیکنم اینجوری توقعی هم پیش نمیاد

دقیقا پاشو میزاره رو پاش میره ور دلت شوهرش پچ پچ

صداش کنید اینجوری 

مثلا فلانی جون میای کمکم این سالادو مثلا درست کنی؟ یا میشه بیای ترشی هارو خالی کنی من دستم بنده و....

میشه یه صلوات برای هدفم بفرستی؟ 🤍