2777
2789
عنوان

خواب ی پسر ناشناس

93 بازدید | 15 پست

من دیشب خاب ی اقایی و دیدم که نا حالا در زندگی واقعیم ندیده بودمش انگاری قرار بود دوماد ما بشن  اما مامانمم اطلاع داشت و خونمونبود چیزی ک برام خیلی عجیبه خیییییلیییی زیاد کنارش آرامش داشتم و واقعا عاشقش بودم یجوری بود هنوزم بعد اون خاب انگار دلتنگشم تعبیرش چیه

منم پارسال چند بار این خوابو دیدم

میگن وقتی حال روحیت خوب نیست و احساس تنهایی میکنی اون خوابو میبینی و اگه بهت بگه بیا بریم و قبول کنی میمیری

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم پارسال چند بار این خوابو دیدممیگن وقتی حال روحیت خوب نیست و احساس تنهایی میکنی اون خوابو میبینی ...

فقد یادمه داشت میرفت و من رفتمبرگردوندمش ازم ناراحت شده بود اما برگشت تو خونمون دوباره

فقد یادمه داشت میرفت و من رفتمبرگردوندمش ازم ناراحت شده بود اما برگشت تو خونمون دوباره

آره یجوریه که انگار سال هاست میشناسی و حتی با فکر کردن بهشم آروم میشی 

ما همیشه میخندیم چون به شما نمیرسه غم های مارو ببینین :) تورک 🔗💚
یجوری بود که وقتی بیدار شدم چهرش یادم نبود اما خیلی به بغلش نیاز داشتم و داشتم دنبالش میگشتم

وای دقیقا همینطور بود

من لباسی که پوشیده بود رو یادمه اما خودشو یادم نبود

و خیلی دوست داشتم پیشم باشه

....