2777
2789
عنوان

سوجان باگ نداره به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 2615 بازدید | 110 پست
من فک میکردم خیلی سوجان رو دوست داره اخه اوایل خیلی آدم صاف و ساده ای بنظر میرسید ولی تهش خصوصا قسمت ...

دیشب مادرجان گفت پول حروم به ریشه خانواده ضربه میزنه 

فکر کنم اسکندر هم یه کارایی کرده قبلا

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا طمع کردههیچی دیگه رفتن خواستگاری بعد قربان برگشت تا به سوجان توضیح بده که آره من دو سال با طل ...

اصلا این قضیه طلا رو کی اول مطرح کرد که با قربان ازدواج کنن

بابای طلا؟ یا خود قربان؟ من نفهمیدم مگه طلا یه خواستگار نداشت که داشت به اون سرهنگ کچله میگفت قسمتای اول که سرهنگه گفت باید خودم باهاش حرف بزنم پس چرا اون خواستگارشو نشون نداد؟ من یکم گیج شدم سر این قضیه طلا😂

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

کلا ناف سهراب رو با سین بریدنسیب گل- ستاره- سوجانهرچند نفهمیدم سیب گل کیه

کجای فیلم گفته؟

از تاریخ ۱۵ دی این کاربری دست ملیسا میباشد_____گاهی گمان نمیکنی ولی می‌شود /گاهی نمیشود نمیشود که نمیشود//گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است/گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

دیدی چه پر رو به عموش سلام کرد؟

قشنگ داره نقش تازه به دوران رسیده ها رو بازی می‌کنه 

خیلی خودش بالا گرفته نمیدونه که رسماً افتاده تو مرداب

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
اصلا این قضیه طلا رو کی اول مطرح کرد که با قربان ازدواج کننبابای طلا؟ یا خود قربان؟ من نفهمیدم مگه ط ...

ثریا دید طلا با قربان خوبه برنامه ریخت با هم ازدواج کنن طلا هم طبق برنامه عاشق شد قربان رو هم با پول و مقام گول زدن

دیدی چه پر رو به عموش سلام کرد؟

وای اره ولی بعد عموش خوب کوبوند دهنشون گفت آب رو میشه جمع کرد ابرو رو نه

دیشب مادرجان گفت پول حروم به ریشه خانواده ضربه میزنه فکر کنم اسکندر هم یه کارایی کرده قبلا

نه اون قضیه تود قربانه که میرفته قمار و بعدا از دوستاش جدا شد دوستاشم همون یکیش لاعره یکیش وسط موهاش تقریبا کچله

خود سهراب هم قمارباز بود و مامانش هم آدم خوبی نبود کاش ثریا بشونتش سر جاش

مادرش از همه منفورتره 

زندگی یه دختر خراب کرده میگه مگه چیه دو روز ناراحت میشه یادش می‌ره 

نمیگه آبرو یه دختر برده اونم اون زمان که طلاق خیلی عیب و عار بوده