2777
2789
عنوان

دیشب شوهرم کتکم زد شما باشید ادامه میدید با این شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 2620 بازدید | 139 پست
خب من بخدااا منظورشو ازون حرفش متوجه نشدممم😭😭فک کردم منظورش اون چیزاسباور کن تا حالا اون اصطلاح رو ...

حق داری اون لحظه آدم توی عصبانیت متوجه منظور نمیشه 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو دقیقا همسر منو تعریف کردی ،اصلا ویژگی های خوب و بدش رو که خوندم گفتم دقیقا همسر منه مسکل من ...

چه خوب عزیزم

امیدوارم زندگیتون همیشه یه خوشی باشه❤️

امیدوارم منم رگ خوابش دستم بیاد تا کتک کاری ای دیگه نشه

برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

اثلا به چیزای دیگه کار ندارم چه طور روت شد این جمله رو بگی من خوندمش خجالت کشیدم 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘
برای همین ناراحت شدم گفتم ینی چی این حرفت؟خوبه منم بگم میرم از ک*صم پول درمیارماینطوری گفتنی یهو جوش ...

اثلا به چیزای دیگه کار ندارم چه طور روت شد این جمله رو بگی من خوندمش خجالت کشیدم 

می دونم حرفم حقه اما شمالایک نکن مرسی😘

باید بره پیش مشاور متاسفانه فکر کنم ریشه در بچگیش داره منم وقتی خیلی عصبی میشم با اینکع زنم ولی باید یچیزیو پرت کنم یا یکیو بزنم اروم نمیشم اصلا انگار روانیم اونموقع سالم نیستم چون تو بچگی خیلی کتک میخوردم و مشکل داشتم عصابم اینطوریه رو خودم خیلی کار کردم بهتر شدم

عزیزم بهترین توصیم اینکه برین پیش مشاور 

شوهرت مرد خوبیه ولی باید پیش مشاور برین 

نه بخاطر پول نیس اصلافقط بخاطر اینه که موقع عصبانیت خیلی ترسناک میشه تا الان سه بار کتک زده

خوب منم خوشم نمیاد سیم کارتتو اعتباری کن که یدفعه قبض میاد حق داره حرص بخوره ولی حق نداره بزنه چون روت غیرت داشت این حرفو زدی ناراحت شد 

اول بنظرم سیمکارتتو اعتباری کن بعد اینکه بچه دار هم شو از نظر من مشکلی تو رابطه تون تا اینجا که خوندم نبود دفعه های قبل چرا زد رو نمیدونم ولی خودتو ناراحت نکن 

تو که امضامو دیدی میشه دعا کنی به آرزوم برسم 😔🦋🙂

بنظرم خسیس نیست حسابگره برای پولی که درمیاره ارزش قائله و اینکه من در شان یه خانم نمیبینم لاتی جواب حرفی رو بده حتی شوهرش باشه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷

باید بره پیش مشاور متاسفانه فکر کنم ریشه در بچگیش داره منم وقتی خیلی عصبی میشم با اینکع زنم ولی باید ...

من خودمم اینطوریم

بچگی خیلی کتک میخوردم

دو سری قبل هم که شوهرم منو زد منم میزدمش

اما این سری سوم من نزدم فقط اون زد

شوهرمم تو بچگی زیاد کتک خورده

خوب منم خوشم نمیاد سیم کارتتو اعتباری کن که یدفعه قبض میاد حق داره حرص بخوره ولی حق نداره بزنه چون ر ...

یه سیم کارت اعتباری دیگه هم دارم دیشب بهش گفتم دیگه با اون برام بسته اینترنت بگیره

دو تا بسته برام گرفت یه دونه پرحجم صبحانت که تا ۱۲ وقت داره

یه دونه هم با حجم معمولی برای بقیه طول روز

چون کارم با اینترنته و مجبورم یه سریزچیزارو دانلود کنم برای همین به پرحجم هم نیاز دارم

فعلا تو دوره آموزش و پیشرفتم درامدی ندارم

به امید خدا یه دو سه ماه دیگه به درامد میرسم

بنظرم خسیس نیست حسابگره برای پولی که درمیاره ارزش قائله و اینکه من در شان یه خانم نمیبینم لاتی جواب ...

اره

منظورشو نفهمیدم سوتفاهم شد برای همین ناراحت و عصبی شدم نفهمیدم چی گفتم

بنظرم خسیس نیست حسابگره برای پولی که درمیاره ارزش قائله و اینکه من در شان یه خانم نمیبینم لاتی جواب ...

اره

منظورشو نفهمیدم سوتفاهم شد برای همین ناراحت و عصبی شدم نفهمیدم چی گفتم