2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست
نمیتونم تحمل کنم واقعا دیگه گزارش میزنم به امید اینکه بترکه این تاپیک دلم واقعا واقعا و واقعااا برای ...

شما عنوان تاپیک رو خوندین واقعا؟ بعدشم نیازی نیست دلتون واسه پسر من بسوزه 

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزمن مخالف ختنه نیستم،ولی اطلاعاتت نادرسته،فقط یهودیان و مسلمانان ختنه انجام میدن،اکثرا نیستا

جدیدا انجام میدن. مجله های پزشکی تاثیر خته رو در کاهش عفونت های مکرر ادراری در پسر بچه ها کار کردن. سرچ کنید مقاله های خارجی میاد براتون . سایت نه ولی مقاله از دیتا بیس ها میاد بالا

یکم متون علمی رو در ارتباط با عفونت های مکرر ادراری مطالعه کنید یا از گوگل اسکولار سرچ کنید. همه جای ...

عزیزم من اصلا تو تاپیکم در مورد فواید یا مضرات ختنه سوال نکردم، 

سوالم از کسایی بود که ختنه نکردن

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

منو همسرم با عقل و تحقیق این تصمیم رو گرفتیم همبنجا هم کسایی گفتن ک ختنه نکردن و مشکلی نداشتن، هیچ د ...

الان عقلتون میگه چرا نباید ختنه بشه؟ عقلتون میگه چه ضرری براش داره؟ نه واقعا برام سواله چون ذهن شما خیلی عجیب فعالیت میکنه 

اصلا دلم نمیخواد سلامتی یه بچه در خطر باشه اما مشکل ادراری رو که پیدا میکنه بالاخره مطمئن باشید 

ظاهر اندام جنسی بچتون هم خیلی مهمه و قراره توی زندگیش تاثیر گذار باشه و شما اینو کاملا نادیده گرفتین 

بیخیال روزی که اون بیچاره روش تو روتون باز شد متوجه میشید 

امثال شما این کثافت کاریارو رواج دادن 

نمیتونم تحمل کنم واقعا دیگه گزارش میزنم به امید اینکه بترکه این تاپیک دلم واقعا واقعا و واقعااا برای ...

همه جا تایید شده که اگر ختنه نکنید باعث عفونت میشه

هر چقدم تمیز بشوری باز داخلِ پوست رو که نمیشه بشوری.همونجا باکتری و عفونت جمع میشه.

بچه خیلی آسیب میبینه بخاطرِ اینکه مادرش میخواد متفاوت باشه با بقیه

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

من پسرم ۱ ساله ش تموم شده نکردیم هنوز...به خاطر یه سری مسائل نشد که انجام بدیم

ولی دلم میخواد هرچی زودتر انجام بدم تموم شه...کاریه که بلاخره باید انجام بدن پسرا...هم از جهت مسلمونی اینا...هم پزشکی 

خب داخل گوگل چیزی نمیشه جز ‌بر عکس مذهب و دین نوشته بشه که

ببین اگر از یگسال و نیم بگذره برای ختنه بچه باید بیهوش بشه چون از نظر روانشناختی بچه احساس میکنه به هویتش تعرض شده، علاوه بر اینکه دیرتر خوب میشه و درد بیشتری میکشه

عفونتهای مکرر هم که احتمالش زیاده