2777
2789
عنوان

لطفا فقط کسانی که پسرشون رو ختنه نکردن بیان تو تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 14035 بازدید | 339 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی اصلا مغز آدم سوت میکشه! واقعا یه ذره هم فکر می‌کنید بابت تصمیماتون؟ اصلا نمیخوام توهین کنم اون ...

منو همسرم با عقل و تحقیق این تصمیم رو گرفتیم همبنجا هم کسایی گفتن ک ختنه نکردن و مشکلی نداشتن، هیچ دلیلی هم نداره که بچه حتماااا باید ختنه بشه ، پزشکش هم کفت نیازی به ختنه نیست مگر اینکه بچه مشکل ادراری داشته باشه که پسر من نداره، منم تاپیک زدم فقط خواستم از کسایی که ختنه نکردن سوال کنم در مورد نحوه نظافت و تمیز کردنش . همین

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

نه اون پسره دوست رمزی بولتون بود آخرشم رمزی آلت پسره رو قطع کرد برا خواهرش یارا فرستاد

خب تیون بود دیگه

که آخرشم رمزی به سانسا تجاوز کرد جلوش

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
عزیزمن مخالف ختنه نیستم،ولی اطلاعاتت نادرسته،فقط یهودیان و مسلمانان ختنه انجام میدن،اکثرا نیستا

بیش از ۳۰ساله که تمام ادیان وبی دینها ختنه میکنن بخاطر تمیزی آلت در زمان نزدیکی وجلوگیری ازبیماری مقاربتی ودستگاه تناسلی وادراری

جالبه اول مسلمانها انجام میدادن والان مسلمان نماها میگن اشتباهه

منمشتعلعشقعلیمچهکنم 

نمیتونم تحمل کنم واقعا دیگه گزارش میزنم به امید اینکه بترکه این تاپیک 

دلم واقعا واقعا و واقعااا برای اون طفلی که زیر دست شماست میسوزه 

چیزای خوب کی ضرری داشتن که الان بخوان داشته باشن؟ این حجم از روشنفکریتون دیگه داره به دیگران هم آسیب میزنه افکار احمقانتون رو خواهشا منتقل نکنید 

بیش از ۳۰ساله که تمام ادیان وبی دینها ختنه میکنن بخاطر تمیزی آلت در زمان نزدیکی وجلوگیری ازبیماری مق ...

ختنه مال دین بیهوده 

کتاب عهد عتیق 

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....
نه اصلا پوست سرش رو نباید دست بزنی. خود آلت رو بده بالا و بین آلت و بیضه ها رو بشور ولی اصلا پوست سر ...

اره درست میگین، بین الت و بیضه رو که همیشه میشورم و کامل خشک میکنم بعد پوشک میکنم،، 

مرررررسی ازتون واقعا 🙏🙏❤️

مامان  دخترم شدو خانم(هاپوکوچولوم)و پسرم آقا ویهان

اره خب میگه وفتی دلیلی واسه ختنه نبود چرا انجام دادن ، فقط بخاطر تقلید کورکورانه

یکم متون علمی رو در ارتباط با عفونت های مکرر ادراری مطالعه کنید یا از گوگل اسکولار سرچ کنید. همه جای دنیا ثابت شده هست ربطی به تقلید و مذهب نداره. مقالات متعددی با زبان های متفاوت وجود دارن که مقایسه کردن افراد ختنه شده و نشده رو

یعنی چی؟؟؟

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم