قصد بی احترامی به بقیه ی شهرها و قومیت هارو ندارم دوستان همه جای ایران سرای من است ولی به عنوان یه دختر آذری من به شدت کردهارو و گیلانی هارو و شیرازی هارو دوست دارم خیلی دوسشون دارم واقعیت هم شهرشونو هم مردمشونو
حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
اینم چیزی هست که گوگل میاره خوده گوگل نوشته بیشترین مردم شیراز و فارس ها و لر ها تشکیل میدن آنقدر جبه گرفتنتون چیه اینجا بازا فروشنده ها صاحب خونه ها همه لرن ما به زبون لری با همه حرف میزنیم شما یا خودت شیراز نیستی یا از شیرازی ها خبر نداری
خب شیراز که گفتی ۹۰ درصد مردمانش لر هستن باید عنوان میکردی مردم لر شیراز کلا ۱۰ درصد فارس داره
نه بابا ۹۰ درصد رو از کجا آوردی؟🤭 ما شیرازیای اصیل فارسیم ولی خب لر و ترک هم به عنوان مهاجر از اطراف شیراز زیاد اومدن لرا برا ممسنی هسن ترکا برا فیروزآباد و مرودشت و...
هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه...
باز من به عنوان یک تهرانی دقیقا تهرانی هارو نمیتونم تحمل کنم😅
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
اینم چیزی هست که گوگل میاره خوده گوگل نوشته بیشترین مردم شیراز و فارس ها و لر ها تشکیل میدن آنقدر جب ...
عزیزم نوشته اول فارس ها بعد ترک ها بعد از ها
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎