2777
2789
عنوان

من به مردم این شهرها علاقه ی شدیدی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 8611 بازدید | 228 پست
دفعه دیگه خواستی دروغ بگی حواست باشه اینقدر ضایع دروغ نگی۸۴ درصد مردم شیراز فارسن و تازه رتبه بعدی ت ...

دقیقاااااا گفتم که بهتون اول فارس زیاد داره و بعد ترک 

شیراز اصلا لر نداره منم تعجب کردم بخدا!

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هم اتاقیم تو دانشگاه بوداز قضا اومدم شهرشون زندگی کردم چندین سال یعنی خیلی وحشتناک از اون مدلی که می ...

اون شهری که من بودم به خونگرمی معروف بودن اصلا یه ذهنیت دیگه داشتم ازشون ولی خیلی بد برخورد کردن خدایی ما کوردا خودمون خیلی مهمون نوازیم 

هم اتاقیم تو دانشگاه بوداز قضا اومدم شهرشون زندگی کردم چندین سال یعنی خیلی وحشتناک از اون مدلی که می ...

میشه درخواست دوستی بدی بگی کدوم شهرو میگی دارو از کنجکاوی میمیرم😐

حسی که گفتم شاید با کمی قدم زدن بگذرد، مرا وسط خیابان به گریه انداخت...

نمیدونم

ما که عاشق شمال و آدماش هستیم ..از این سر کشور که گلستان هست   تا اون سر کشور که رشت و گیلان و ..هست ... 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

اینم چیزی هست که گوگل میاره خوده گوگل نوشته بیشترین مردم شیراز و فارس ها و لر ها تشکیل میدن آنقدر جبه گرفتنتون چیه اینجا بازا فروشنده ها صاحب خونه ها همه لرن ما به زبون لری با همه حرف میزنیم شما یا خودت شیراز نیستی یا از شیرازی ها خبر نداری

لُرم🔥گلونی نماد قومم 👑بزرگ و نجیب زاده ام🌙دلارا صالحی 🌱 توماجم 🤲هادی چوپان 💪قاسم فاضلی 🎹

خب شیراز که گفتی ۹۰ درصد مردمانش لر هستن باید عنوان میکردی مردم لر شیراز کلا ۱۰ درصد فارس داره

نه بابا ۹۰ درصد رو از کجا آوردی؟🤭 ما شیرازیای اصیل فارسیم ولی خب لر و ترک هم به عنوان مهاجر از اطراف شیراز زیاد اومدن لرا برا ممسنی هسن ترکا برا فیروزآباد و مرودشت و... 

هیچکس از سیل خوشش نمیاد ولی همه عاشق نم نم بارونن صدتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه... 

من فقط خودمون تهرانی هارو میتونم تحمل کنم

باز من به عنوان یک تهرانی دقیقا تهرانی هارو نمیتونم تحمل کنم😅

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

اون شهری که من بودم به خونگرمی معروف بودن اصلا یه ذهنیت دیگه داشتم ازشون ولی خیلی بد برخورد کردن خدا ...

خداییش کوردا خیلی شریفن

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

اینم چیزی هست که گوگل میاره خوده گوگل نوشته بیشترین مردم شیراز و فارس ها و لر ها تشکیل میدن آنقدر جب ...

عزیزم نوشته اول فارس ها بعد ترک ها بعد از ها

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

همدانی ها

نه ...همدانی فقط با یکی دو نفر برخورد داشتم ..یه کم رفتارهای عجیب داشتن ولی آدم بدی نبودن ...ولی برا مسافرت که همدان رفته بودیم خدائیش خوش گذشت ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........